Şimdi Ara

Anadolu Üniversitesi 2013 Girişliler (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
231
Cevap
7
Favori
6.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. ben ilk sene hazırlık okuyacağım ama şu seviye tespit sınavının tarihine kafam takılmış durumda. sitedeki takvimde 11-13 eylül diye yazmışlar. facedeki sayfada da sordum herkes 11 eylül dedi. okulu aradım sürekli birilerine bağladılar en sonunda da kimse bakmadı telefona.
    şimdi sorum şu sitedeki takvime göre eğer ben 12sinde de gitsem sınava girebilecek miyim? yoksa her dil için farklı tarihte mi sınavlar? kısaca şu lanet ingilizce sınavı ne zaman? gören duyan varsa bana da haber verirse çok mutlu olurum teşekkürler :)
  • Beyler okuyanlara bir şey sormak istiyorum. Üniversitede devamsızlık sistemi nasıl oluyor? %30 falan diyorlar yani tam olarak kaç gün gelmeme hakkın var. Galiba gün değilde ders olarak hesaplanıyormuş ünide. Bu liseye göre daha devamsızlığın daha az olduğu anlamına mı geliyor?

Bazı bölümlerde devamsızlık hakkı diye bir şey yokmuş galiba. Yani çok sıkı değilmiş. Güzel sanatlar fakültesini biliyor musunuz acaba? Bu bölümde devamsızlık olayı nasıl işliyor?
  • okuldan sana bilgi formu vermediler mi? ayın 11 inde saat 9 da yabancı dil sınavı var. test biçiminde 170 sorudan oluşan. saat 8.30 da yabancı diller yüksek okulunun orada olman lazım. bu sınavı geçersen ki test 1. aşama oluyor 2. aşamaya kalıyorsun. geçmen için 60 ve üzerini alman lazım.her neyse geçince ayın 13 ünde 2. aşamaya gidiyorsun oda yazma okuma konuşma diye ayrılıyor .yeterli oldu mu?
  • blackberries B kullanıcısına yanıt
    okuldan sana bilgi formu vermediler mi? ayın 11 inde 170 sorudan oluşan test var. saat 9 da sınav ama 8.30 da yabancı diller yüksek okulunun orada olman gerek.1. aşamayı geçersende 13 eylülde 2. aşama sınavı var konuşma yazma ve dinlemeden yeterli oldu mu? ayrıntılı da yazabilirim yetmez dersen :D
  • beyler hazirlik tam olarak kacinda basliyor ona gore esyalari goturcem yarin giderken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiriviriisler

okuldan sana bilgi formu vermediler mi? ayın 11 inde 170 sorudan oluşan test var. saat 9 da sınav ama 8.30 da yabancı diller yüksek okulunun orada olman gerek.1. aşamayı geçersende 13 eylülde 2. aşama sınavı var konuşma yazma ve dinlemeden yeterli oldu mu? ayrıntılı da yazabilirim yetmez dersen :D

tamamdır yeterli oldu ki bu sabah sitede kıyı köşe saklanmış olan duyuruyu buldum orada da yazıyormuş bu arada bilgi formu falan vermediler zaten son anda karar verdim hazırlık okuma işine herneyse teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackberries

quote:

tamamdır yeterli oldu ki bu sabah sitede kıyı köşe saklanmış olan duyuruyu buldum orada da yazıyormuş bu arada bilgi formu falan vermediler zaten son anda karar verdim hazırlık okuma işine herneyse teşekkürler :)

belkide benimki %100 ing olduğu için vermişlerdir bilemiyorum :) hazırlığı iyice araştırdın mı? çok zormuş :)

• quote:

quote:

quote:

belkide benimki %100 ing olduğu için vermişlerdir bilemiyorum :) hazırlığı iyice araştırdın mı? çok zormuş :)

evet herkes aynı şeyi söylüyor bende tam vazgeçmiştim ama kayıt sırasında bölümden bi hocayla konuştuk biraz da o ikna etti. ilk sene şansımı denerim seneye bölüme başlarım diye düşündüm bende.. hocanın psikolojisine bağlıymış biraz, hoca şanş işi dedi bildiğin :) bakıcaz artık hayırlısı :)

• beyler ben muaf sinavina kayit olmak istiyorum ama acilmiyor ya kayit yeri.

napmam lazim billgisayar derslerinden muaf olmam icin? su an eskisehir yolundayim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet herkes aynı şeyi söylüyor bende tam vazgeçmiştim ama kayıt sırasında bölümden bi hocayla konuştuk biraz da o ikna etti. ilk sene şansımı denerim seneye bölüme başlarım diye düşündüm bende.. hocanın psikolojisine bağlıymış biraz, hoca şanş işi dedi bildiğin :) bakıcaz artık hayırlısı :)

:) neyse umarım pişman olmazsın verdiğin karardan :)

• arkadaslar ders secimleri ne zaman başlıyor?
  • Muafiyet sınavınız nasıl geçti gençler? Bugün açıklanıyor bakalım batmış mıyız çıkmış mıyız
  • Sonuçlar geldi. A kurundan başlıyorum. 15 sınav sonucum
  • sonucunu nerden öğrendin? ben bir türlü bulamıyorum doğru linki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: somebigchances

sonucunu nerden öğrendin? ben bir türlü bulamıyorum doğru linki.

http://www.anadolu.edu.tr/abp/uploads/duyuru/333_1378996466.pdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanién

quote:

çok sağol aparttayım internetim yavaş ilaç gibi oldu valla.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kanién

quote:

çok sağol aparttayım internetim yavaş ilaç gibi oldu valla.

Kaç almışsın

• boş ver ayıp olur şimdi
  • İngilizce hazırlık okuyacaklara allah kolaylık ve sabır versin. Oğlumun İngilizce grameri gayet iyi olmasına rağmen 1. yılda oldukça zorlandı ama bitirip 1.sınıfa geçti. Az İngilizce bilip de nasıl olsa hazırlıkta İngilizceyi öğrenirim diyenleriniz varsa 1. yılda bitirmeyi hiç düşünmesinler. A kurundan başlayanlar otomatik olarak yaz okuluna kalacaklardır. Çünkü her kur iki ay olduğu için yaz okulundan, kurları hiç kalmadan geçmeleri gerekiyor. Çünkü yeni öğretim yılı Eylülde başlıyor. Yani yetişmiyor. Bu durumda hazırlık otomatik olarak 2.yıla sarkar.
    Bir bilgi daha. Türkiye'de Anadolu Üniversitesindeki İngilizce hazırlık bölümü programını uygulayan Bilkent üniversitesi var. Bu sistem İtalyadan gelmiş olup İngilizce hazırlık programları uygulayan Türkiye'deki diğer üniversitelerden çok daha zordur. Tüm bunları oğlumun bir yılda edindiği tecrübeleri sizlerle paylaşmak,, amacımın gözünüzü korkutmak için değil, zamanınızın çok değerli olduğunu, çok çalışmanız gerektiğini belirtmek için yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ettu

İngilizce hazırlık okuyacaklara allah kolaylık ve sabır versin. Oğlumun İngilizce grameri gayet iyi olmasına rağmen 1. yılda oldukça zorlandı ama bitirip 1.sınıfa geçti. Az İngilizce bilip de nasıl olsa hazırlıkta İngilizceyi öğrenirim diyenleriniz varsa 1. yılda bitirmeyi hiç düşünmesinler. A kurundan başlayanlar otomatik olarak yaz okuluna kalacaklardır. Çünkü her kur iki ay olduğu için yaz okulundan, kurları hiç kalmadan geçmeleri gerekiyor. Çünkü yeni öğretim yılı Eylülde başlıyor. Yani yetişmiyor. Bu durumda hazırlık otomatik olarak 2.yıla sarkar.
    Bir bilgi daha. Türkiye'de Anadolu Üniversitesindeki İngilizce hazırlık bölümü programını uygulayan Bilkent üniversitesi var. Bu sistem İtalyadan gelmiş olup İngilizce hazırlık programları uygulayan Türkiye'deki diğer üniversitelerden çok daha zordur. Tüm bunları oğlumun bir yılda edindiği tecrübeleri sizlerle paylaşmak,, amacımın gözünüzü korkutmak için değil, zamanınızın çok değerli olduğunu, çok çalışmanız gerektiğini belirtmek için yazdım.

Çalışacağız hocam yapacak başka bir şey yok. Seçmeli benim gerçi ama ingilizce şart

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.