Şimdi Ara

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM SİSTEMİ, ÖĞRENCİLERİNİ KAMPÜSE DAVET EDİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM SİSTEMİ, ÖĞRENCİLERİNİ KAMPÜSE DAVET EDİYOR

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM SİSTEMİ, ÖĞRENCİLERİNİ KAMPÜSE DAVET EDİYOR

Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü, açıköğretim sisteminde okuyan öğrencilerine yönelik Model Birleşmiş Milletler etkinliği düzenliyor. Birleşmiş Milletler oturumlarının simülasyonu şeklinde gerçekleştirilecek etkinlikte, öğrenciler Birleşmiş Milletler üyesi olan 15 farklı ülkeyi temsil ederek Birleşmiş Milletler deneyimi yaşayacak.

“Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde Reform’’ konu başlığının müzakere konusu olarak seçildiği etkinlikte katılımcılar, temsil edecekleri ülkenin Güvenlik Konseyi reformu hakkında savundukları fikirleri simülasyonda uygulayarak ülkelerinin çıkarları doğrultusunda bir karar metni oluşturmaya çalışacaklar.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminde yer alan öğrencilere yönelik olan etkinlik, 14-15 Mayıs 2016 tarihlerinde Anadolu Üniversitesi Yunusemre Kampüsü Öğrenci Merkezi Salon 2009’da gerçekleştirilecek. Farklı şehirlerde okuyan Açıköğretim öğrencilerini bir araya getirmeyi amaçlayan etkinlikte, öğrencilerin ulaşım, konaklama ve yemek masrafları organizasyon tarafından karşılanacak.

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için anadolumun.anadolu.edu.tr sitesini ziyaret ediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auricol -- 11 Mart 2016; 20:52:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.