Yaz okulu açıklandı arkadaşlar, herkese geçmiş olsun. |
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. (1748. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
1 nci yıl 2 nci dönemde kaldığımız bir dersi, 2 nci sınıf 1 nci döneme ekliyebilirmiyim. Yoksa 2 nci sınıf 2 nci dönemimi beklemem lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim bildiğim, maalesef 2.sınıf 2.dönemi beklemek gerekiyor hocam. 1-3, 5-7 kuralı var, sanırım aöf sayfasında bununla ilgili bir bilgi yazısı da yayınladılar.
Zaten hocam siz seçeceğiniz zaman 1.dönem dersleri görünür sadece, 2.dönem dersleri 2.dönemde görünüyor, yani açıköğretim sadece dönemi uyan dersleri açıyor.
-
Şu an benim Yaz okulu dönem ortalaması 2.35 çıkmış. 1 tane FF dersim var. Bu dönem ortalaması 2.35 olduğu için bu tek kaldığım dersten geçemiyormuyum.
2 ortalamayı geçince DD ve DC dersler şartlı geçer ama, ortalama kaç olursa olsun FF olan dersi, o dersin kendi döneminde almak gerekiyor. Mesela 2.dönem dersi ise ileriki yılın 2.döneminde tekrar almak gerekiyor hocam.
-
Bilgi için teşekkür ederim sağolun 👍
Nasıl sonuçlar hocam ben dün en son öğleden sonra bir defa bakmıştım henüz açıklanmamıştı sonra da daha açıklanmaz hafta sonu araya araya giriyor diye düşünüp umudu kesmiştim. Şimdi gördüm bakacağım hemen
-
Herkese merhabalar, bitirmesi en kolay 2 senelik AOF bölüm hangisidir acaba? Iş bulma kolaylığı vs. önemli değil, sadece bitirmesi en kolay hangisi onu merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :)
-
Ev idaresi hocam ben en fazla toplasan %5 çalışmışımdır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tavsiye için teşekkür ederim. Merak ettim de, Web Tasarımı ve Kodlama hakkında ne düşünüyorsunuz? O da kolay mıdır? (en kolayı olmasa bile)
-
Medya ve İletişim de kolay görünüyor hocam. En azından üstüne dil çalışılıp gazeteciliğe ve muhabirliğe sanırım başvuru yapılabilir, ya da yerel gazetelere iş başvurusu yapılabilir gibi.
-
Çok şükür hocam hepsini geçmişim.
Osmanlı Tarihi 1566-1789 CB
Türkiye Selçuklu Tarihi CC
Osmanlı Tarihi 1789-1876 CC
Modern Ortadoğu Tarihi BC
Çağdaş Türk Dünyası BB
İnşallah hocam forumdaş olan herkesin iyi gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63D46C1FB -- 20 Ağustos 2022; 16:27:4 > -
Medya ve İletişim de kolay görünüyor hocam. En azından üstüne dil çalışılıp gazeteciliğe ve muhabirliğe sanırım başvuru yapılabilir, ya da yerel gazetelere iş başvurusu yapılabilir gibi.
Edit: Web tasarımın kitaplarına bakmadım hocam ama çalışma isteyen bir alan olabilir.
-
Teşekkür ettim, bu arada ben hep Anadolu gibi düşünüyordum da, diğer üniversitelerin AÖF'leri ne durumda?
-
Hocam Anadolu Üniversitesini bizzat deneyimledim ama diğerleriyle ilgili sadece duyumum var maalesef.
Atatürk Aöf için nispeten daha kolay ama kaynak sıkıntısı olabiliyor diyorlar. Auzef, Anadolu'dan daha zormuş fakat kaynakları detaylı.
Bir de Atatürk Aöf'te miydi İstanbul Auzef'te miydi unuttum ama ikisinden birinde sınav okulunu seçebiliyorsunuz hocam, üzücüdür ki Anadolu Aöf'te okul seçme uygulaması yok ama olursa çok iyi olur. Çünkü Anadolu oturmuş bir sistem, hem sınavları tadında oluyor hem de kaynakları güzel ve iyi, tek olumsuz tarafı sınav okulunun seçilememesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63D46C1FB -- 20 Ağustos 2022; 20:10:59 > -
Hocam lisede bilgisayar bölümü okuduysan kolay olur ama benim gibi liseyi de açıktan okursan trene bakarsın. Ders notlarına baktım hiç bir şey anlamadığım için kaydımı sildirdim. Ev idaresinden sonra bunu okuyayım dedim ama altyapı olmayınca olmuyor hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yanlış bilmiyorsam Anadolu'nun sınav merkezi bana yakın denebilecek bir yerde, o yüzden sıkıntı olmaz. Köklü bir yerde denemek daha iyi gibi, umarım patlamam :D
-
Lisede bilgisayar vs. okumadım ama genel olarak bilgim var, amatör düzeyde kodlama vs. de yapmışlığım var. Web tasarımı da işimi görebilir belki, o yüzden düşünüyorum ama bakalım..
(acaba sonradan 4 seneye uzatabilir miyim bunu, şimdilik niyetim yok ama)
-
Tebrik ederim hocam. Aynı şekilde bende 5 dersin tamamını vermişim şükür. Mezuniyet için son 5 dersim kaldı. Eğer aynı performansı gösterebilirsem, inşallah 21-22 Ocak Dönem Sonu Sınavının ardından mezun olmayı planlıyorum.
-
Teşekkür ederim hocam, geçen tüm arkadaşları tebrik ediyorum. İnşallah mezun olursunuz, inşallah mezuniyet bana da nasip olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X