Şimdi Ara

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. (1750. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.362
Cevap
183
Favori
1.708.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17481749175017511752
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de öğrenmek için sordum aslında. Açık öğretimde yeniyim, hatta daha kaydolmadım (ikinci üni).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ekimde ders kaydı başlıyor.

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt

İkinci üniversite kapsamında bir sonuç açıklanmıyor. Kayıt tarihleri arasında istediğiniz programa kayıt yaptırıyorsunuz, ödemeyi yapıyorsunuz, muafiyet içeren bir dersiniz varsa onu hallediyorsunuz. Başka yapmanız gereken bir durum yok.

Sınav yerinizi de size uygun olan şekilde seçin. Sınav tarihleri belli şimdiden. O sınav tarihinden 1 hafta önce hangi okulda sınava gireceğiniz açıklanıyor. Onun çıktısını alıp sınava gidiyorsunuz. Vize ve final olmak üzere bir dönemde iki sınav var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hun Göktürk Uygur -- 4 Eylül 2022; 20:2:38 >
  • Arkadaşlar merhaba

İkinci üniversite kapsamında bir lisans bölümüne kaydoldum. Muafiyet alanında ingilizce, ikılap tarihi ve edebiyat derslerini muaf etti ama benim matematik gibi derslerimi muaf etmedi. Şimdi süreç nasıl oluyor itiraz dönemi var mı geçti mi?

• Açık öğretimde lisans tamamlama hariç diğer derslerden muaf olunmuyor. Bu kayıt olunurken yazıyor aslında, okunmadığı (!) için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada kaldım biraz :)

Sizce Sosyal Medya Yöneticiliği'mi veya Web Tasarımı ve Kodlama' mı? Daha çok kolaylık olarak soruyorum.

Az biraz kodlama deneyimim var ama max hobi seviyesinde denebilir.

• Programcı olarak web kodlama en sevmediğim alandır çünkü ezberi çoktur, o nedenle sosyal medya yöneticiliği daha kolay olur bence

• Arkadaşlar ders kitapları sisteme ne zaman yükleniyor acaba

• İyi ki sormuşum hocam desenize. Ezberden ben de nefret ederim. Sosyal medya yöneticiliği hakkında genel olarak bilginiz var mı acaba?

• O bölümü bilemiyorum ama zor olacağını pek sanmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

İkinci üniversite için kayıt yaptırmayı düşünüyorum.Otomotiv sektöründe çalışıyorum bu tarz bir bölüm bulamadığım için Bilgisayar Programcılığı yada Web tasarımı ve kodlama bölümleri arasında kaldım var mı okuyan yada tercih yapan

• baskı malzemelerinin artması , kağıt bobin tonaj fiyatlarının artması , yakıt fiyatlarının artması gibi durumları örnek gösterip online sınav talebi ile çoğul şekilde başvuru yapsak ümit dünyası bir sonuç elde edebilir miyiz acaba.

• Şuan toplam kredim 205. Kalan derslerimin toplam kredisi ise 30. Topladığımızda 235 yapıyor. Fakat AÖF'ün mezuniyet koşullarında 240 kredi istendiği yazıyor. Bu 5 kredilik açığı nasıl tamamlayacağız bilgisi olan ya da daha önce bu durumu yaşamış bir mezun var mı acaba ? Kalan derslerime defalarca baktım. 30 Krediden fazlası çıkmıyor.

• emrec4nl4r E kullanıcısına yanıt

Tüm dersleri verdiğin taktirde kredi sayına bakılmaz mezun olursun.

• Teşekkür ederim bir an korktum hedefim ve planım önümüzdeki güz döneminde mezun olmaktı. Bir anda öğrenci sisteminde kredi hesabı tutmayınca şok olmuştum.

• Yarın saat 10'da ders kaydı başlıyor arkadaşlar.

• Ders ekle-sil sayfasında geçtiğimiz dersleri yeniden almamı istiyor, var mı aranızda böyle bir problem yaşayan.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU..
  • seco.sercen S kullanıcısına yanıt

Sordum ben not yükseltmek için o şekilde gözüküyor. İstersen tekrar not yükseltmek için alabilirsin o dersi.

* Bu arada kayıt yenileme fiyatlarına çok şaşırdım 630 küsür ödeme yaptım şaka mı yapıyor bunlar..

• teşekkürler, evet gerçekten yüksek.

• BR9 kullanıcısına yanıt

Hocam sizde'de öğrenci durum pasif mi yazıyor hala ?

• 
Sayfa: önceki 17481749175017511752
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.