< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. (1752. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İzmir-İzmirim Kart için AOF yaş sınır var m acaba ?
-
Kart için bakıyorsan eğer kartların yaş sınırı var zaten, önce bu ona bak. AOF'de yok.
-
722 tl?
okumuyorum.
-
Hocam istanbul için 25 yaş sınırı onaylanmadı dimi istanbulkart olayı için?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benimki de 700
-
Ben bunu bayağı Türkiye çapında biliyordum ama değilmiş O_O
İnternette gördüğüm kadarıyla Akbil'de sıkıntı yok, yanlış söylemişim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JFM_ -- 16 Ekim 2022; 16:9:28 > -
arkadaşlar merhaba öğrenci akbili almak için aöf okuyordum yalan yok 2-3 ders alıyorum her sene
şu anda aof kayıt bilgisi ekranında
2547 sayılı Yasanın 44. maddesine göre Fakültedeki azami öğrenim süresini aştınız. Kaydınızı yeniletmek koşuluyla süresiz olarak öğretime devam (sınavlara girme) hakkınız bulunmaktadır. Öğrencilik haklarıyla ilgili bilgi, Öğrenci Kılavuzunda yer almaktadır.
yazıyor.
Şimdi bu durumda ben öğrenci akbili alamaz mıyım acaba? bilgisi olan var mı kayıt durumu pasif yazıyor. Bu uyarıyı görmeden gittim ders ekleyip parayı yatırdım eğer öğrenci akbili alamayacaksam bu harc parasını akbile yatırırım en iyisi, iade alınabiliyorsa?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 16 Ekim 2022; 18:50:46 > -
Akbili aldığın yere sorarsan daha iyi yardımcı olurlar
Benim bildiğim 30 yaşını aşan birisi öğrenci indirimi alamıyor ulaşım için İstanbul da durum nedir bilmiyorum o yüzden Direk Akbil resmi kurumuna sorman daha iyi olur çünkü bunun AÖF ile bir bağlantısı yok.
Ücret iadesi hakkında bilgim yok onu da AÖF 'e sorman lazım.
-
hocam kılavuzdan baktım şimdi iade edilmiyormuş
umarım öğrenci akbilini uzatabilirim 1 yıl yoksa 700 lira boşa gidecek
-
Yıl sonuna kadar öğrenci indirimi aktıf olur.Sonrasında eğer kayıt yenilenmezse bıter .Benım İETT kart AÖF pasif olmasına rağmen indirimli ama sene sonuna kadar.
-
Bakmıştım.Sınır yokmuş.Ama bazı yerlerde belediyeler sınırlayabiliyor ondan dolayı sordum.İETT sınırlayacaktı iptal oldu mesela.
-
Merhaba arkadaşlar. Yeni konu açmak mı buraya mı sormak konusunda kararsız kaldım. Ancak buraya yazmayı uygun buldum.
1994 yılı İÜ İktisat Fak. İşletme bölümü girişliyim. Bazı nedenlerle eğitimim yarım kaldı. Son öğrenci affından aslında aklımda yokken faydalanmak istedim ve af başvurum kabul edildi.
Ancak ilgili kanunla yatay geçiş hakkı var ve ben AÖF yatay geçiş yapmak istiyorum.
İlgili kanunda kayıt olunan bölümle ilgili denkliğe göre kayıt olunabileceği yazıyor.
AÖF de denk bölümleri nasıl öğrenebilirim?
O zamanda ilk okumak istediğim bölüm, Tarih bölümü idi. Tarih bölümüne geçme ihtimalim olmadığını tahmin ediyorum.
Bu nedenle incelediğimde ikinci üniversite okuma imkanı olduğunu gördüm. Ancak ilk bölümü mezun olunca izin veriyormuş. Öyle midir?
Afla gelen öprenciler için yatay geçiş sonrası bahar döneminde kayıt mı açacaklar?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Parayı yatırdık, Onay hatası veriyor. Çağrı merkezi çalışmıyor. Çözüm bilen var mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı durumdayım. Ödemeyi yaptım, Cuma gününden beri başvuru onaylamada hata veriyor. Çağrı merkezine ulaşılamıyor. Cuma günü destek kısmından soru sormuştum hala yanıt bekleniyor. Çözebilen arkadaşlar varsa yardımcı olursalar sevinirim.
-
Merhaba geçen seneden anadolu üniversitesi dış ticaret bölümüne kayıtlıyım fakat geçen seneden beri hiç kayıt yenilemedim. Kaydımı buradan sildirip bilgisayar programcılığı ya da 4 senelik yönetim bilişim sistemlerine kayıt olmayı düşünüyorum.
- Kayıt sildirdiğim zaman anadolu üniversitesinden herhangi bir bölüme tekrar kayıt olmam mümkün mü?
- Kayıt silmek için sitede bulunan kayıt silme dilekçesinin çıktısını alarak tükenmez kalemle mi doldurmalıyım yoksa bilgisayardan word programı ile mi?
-
Arkadaşlar merhaba, bu sene Sosyal Medya Yöneticiliğine kayıt oldum. Sınavlara az kaldı, acaba nasıl hazırlanmak lazım? Çıkmış sorulara bakmak yeterli mi? Soruları nereden buluyorsunuz? Yardımcı olursanız sevinirim.
-
İnsan kaynakları yönetimi covid-19 zamanı online soruları saklayan-bulunduran var mı?
-
10-11 aralıkta sınavlar mı var arkadaşlar? 10 Aralıkta oturum saatlerini bilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X