Öğrenci olmadığım için sisteme giremiyorum. Bilgi almak amaçlı sordum oturumları < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. (1753. sayfa)
-
-
www.anadolu.edu.trSınav Tarihleri | Anadolu Üniversitesihttps://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/sinavlar-ve-sorumluluk-uniteleri/sinav-tarihleri
Sınav saat 9:30la 14te.
-
Ara sınav sonuçları açıklandı.
-
Toplumsal Değişme Kuramları = bölüm sonu canavarı
-
dostlar öğrenci akbilim uzatma yılı yüzünden bu gün dolmuş, elinde kullanmayan varsa ücreti mukabilinde alabilirim, malum her gün gidip geliyorum illa lazım oluyor, mesaj atarsanız detayları konuşuruz.
-
Arkadaslar IOS icin çıkmış sorular, özet, konu anlatım vs. içeren reklamı az(mümkünse reklamsız) uygulama önerebilecek var mı? Kısa zamanda en iyisi oradan bakıp girmek olacak. Şimdiden teşekkür ediyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilmiyorum ama kendi AÖF uygulaması gayet yeterli bence..
arkadaşlar öğrenci tipi pasif olmuş , ödemeler ne zaman açılıyor ? şuan ödeme yapabiliyor muyum .
-
Elinde pandemi dönemi online sınavların soru arşivi olan var mı? Çalışmak için iyi bir kaynak olabilir.
-
Pandemi dönemi sorularını bulamazsınız.e kampüsten son sınavların soruları indirmek zaten yeterli oluyor
-
Arkadaşlar merhaba
Ben 9:30 da girdiğim sınavda kitapçık türünü işaretlemeyi unuttum sınavda iyi geçti aksine bu arada gözetmen paraf attı kağıda. Ne olur acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sınav soru ve cevapları ne zaman yayınlanır ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 22 Ocak 2023; 12:43:40 > -
Geçen sefer ki 15 güne yakın açıklandı diye hatırlıyorum.
Sonuçları demiyorum hocam sınav soru ve cevap anahtarları e-kampüste aynı gün yayınlanıyordu hep ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 22 Ocak 2023; 15:5:49 > -
Gece 12'den sonra yayınlanabilir hocam. Birkaç kez öyle oldu da.
-
Sınav sorularına itiraz süresi 2 gündü yarın başlıyor bu süre.Gece yayınlansa bari bakalım battık mı çıktık mı
-
Yayınlandı hocam.
-
Hadi geçmiş olsun herkese
-
Yönetim bilişim sistemleri lisans mezunuyum artık :) Tek dersten kalıp duruyordum kaç dönemdir.13 soru çözmüşüm 13'ü de doğru hiç yanlış yok.AÖF de okuyanları allah kurtarsın ne diyim gece gece çok sevindim :)
-
Vay be tebrik ederim hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X