evet hocam şu ara pasif yazıyor ders kayıt yoğunluktan dolayı sistem güncellemiyor ama sıkıntı yok, geçen dönem başıma gelmişti. |
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. (1751. sayfa)
-
-
Hayır hocam aktif gözüküyor. Tekrar ödeme yapma buttonuna ve ders seçim buttonuna tıklarsanız aktif olarak güncelleniyor.
-
2 ders kalmıs guz donemınde 642 tl kitlemişler pehhh baskanlık geldı şaha kalktık vay beee ye kurkum yee neymiş ödeme yapmazsam kaydım sılıncekmıs bı gıtseler kurtulsak sunlardan her yerde rezıllık arkadas nedır bu cektıgımız
-
2 ders için 642 TL çok saçma olmuş. Zaten tüm dersler, yani 6 ders olunca da 670 TL tutuyor. Tam ücret almışlar resmen. Fiyatlandırma mantıksız.
-
Geçtiğiniz dersleri almayacaksınız hocam, o dersler dersi cc, cb olan ama aa yapmak isteyenler için açılmış olabilir sanırım, daha önceden geçtiğiniz dersleri yükseltmek için alacaksanız alabilirsiniz, onun dışında alınmayan beyaz olan dersleri alacağız hocam. Sistem kabul ediyor. O dersler aldıktan sonra bende de göründü, döküm aldım dökümde görünmedi. Mezun olursanız zaten bir hata durumunda aradığınızda düzeltirler diye düşünüyorum hocam, yani sıkıntı olmaz. Çünkü diploma verecekler mezunlara.
-
Tarih okuyorum, Türk Mitolojisi dersi konulmuş. Soru ve tam kitap yok şimdilik, pdf kitap ve konu özetleri var. Hayırlısı olsun, umarım geçerim. Edebiyat Fakültesinde okuduğum Halk edebiyatı dersini hatırlattı bana.
-
Arkadaşlar ilk defa 1 tane dersim kaldı kayıt yenilememe gerek var mı bahar dönemine kadar yoksa bahar dönemi olunca mı yenilemem gerekiyor şu an pasif durumda bilgisi olan var mı?
-
kaydınız sılınır uyarısı yoksa bence yaz sınavında gır hocam sonucta o tek sınav oluo, once 2 sene kayıt mevzusunu cıkarttılar sımdı de hasırt dıye %100 zam yapıstırdılar nasılsa mıllet kayıt sılınmesın dıye hasırt oducek yaz sınavı da 2 sene mevzusuna sayılmıyor ona gore arkadaslar ben bu sene parayı odedım yaz okuluna yazıldım sınava gıremedım neyse sımdı guz donemınde kayıt yenılenmezse kaydınız sılınecek deyınce yenılettım , o kadar para alıyorlar bı sms atması zor gelıo gırıp bakmasam 4 senelık emek cöp olucakmıs
-
Toplam 4 defa kayıt yenilememe hakkınız mevcut. Panelde gözüküyor kaç defa yeniletmediğiniz oradan kontrol edebilirsiniz. Bu dönem kayıt yeniletmezseniz aktif öğrenci statüsünden çıkıp dersi olmadığı için kayıt yeniletmedi olarak pasif öğrenci statüsüne düşüyorsunuz. Bahar dönemide yeniletip dersinizi alabilirsiniz. Kayıt yeniletmeme sayınız 4'ü geçerse öğrenciliğiniz tamamen siliniyor askerlik şubesinede ilgili evraklar gönderiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 7 Ekim 2022; 16:37:25 > -
Güz dönemindeki bütün dersleri önceden geçmişse ve sadece bahar dönemindeki dersleri varsa, güz döneminde kayıt yenileme ücreti ne kadar tutuyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı sanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ders seçimleri yarın başlıyor değil mi?
Bir de ilk kayıtta da yine ders seçmemiz gerekiyor mu?
-
İşleme başla denince bunu söylüyor. Yani ilk dönemde bir seçim yapma olayı yok.
-
Teşekkür ettim :)
-
Rica ederim.
-
Bilgisayar programcılığı bölümüne kayıt olmak isterken sürekli bu hatayı alıyorum. İkinci Üniversite bölümünden Türkiye'yi seçiyorum ve sağ üstte bu çıkıyor, yardımcı olabilecek var mı?
-
Ara sor en iyisi, bende bir sıkıntı olmamıştı.
-
Dün gece desteğe mesaj atmıştım, bugün düzeldi.
-
Merhaba bu kayıt yenileme döneminde kaydımı yenilemeyip bahar döneminde şubat ayındaki yani o zaman kayıt yenileme yapabiliyor muyum?
-
Kayıt yenileme ücretine 300 TL zam gelmiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X