Şimdi Ara

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. (1746. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35.362
Cevap
183
Favori
1.708.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17441745174617471748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

240 krediyi tamamlayana kadar devam etmek gerekiyor sanırım. Ama emin değilim.

• Arkadaşlar yeni dönem kayıtları ne zaman başlıyor bilgisi olan var mı? Sitede bulamadım. (Üniversite mezunuyum 2yıllık bir bölüm okuyacağım)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar AÖF Ev İdaresi mezunuyum. Şimdi sınavsız 4 yıllık lisans bölümü okumak istiyorum. Acaba hangi bölümü tercih etmeliyim. Hangi 4 yıllık bölümde ev idaresinde olan derslerden daha fazla var. Transkript yaparsam hangi lisans bölümü daha avantajlı olur? (daha az dersim olur.)

• karakabus_ K kullanıcısına yanıt

Önlisans bitirip sonra sınavsız 4 yıllık lisans bölümü okuyamazsın.DGS'ye girmen şart.

AÖF de sadece 3 dersten muaf oluyorsun (Atatürk ilkeleri ve İnkılap Tarihi-Türk Dili ve Yabancı Dil )

Misal ev idaresi mezunusun 4 yıllık bi bölüme geçtin ikisininde isterse tüm dersleri 1e 1 aynı olsun 3 muaf ders haricinde yine tüm dersleri tekrar almak zorundasın..

• ermayuha E kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar, yaz okulunda üstten hiç almadığınız dersleri alıp okulu daha kısa sürede bitirmeniz mümkün. Biraz geç yazdım kusura bakmayın.

Yani üstten hiç alınmamış dersler yeni bir dönemmiş gibi alınabiliyor.

• Yaz okulu kaydı yapanlar sınav giriş yerini seçmeyi unutmayın, yer değişmese bile seçim yapın yoksa sınava giremezsiniz diyor sistem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam itibariyle yaz okulu için seçtiğim derslere çalışmaya başladım. Sınava 38 gün kaldı ve çalışılmam gereken 40 ünite var. Umarım yetişir  Sınava girecek arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.

• Yaz okulu için sınav giriş merkezi yer değişikliği yapabiliyormuyuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ermayuha E kullanıcısına yanıt
    Başvuru süresi ve sınav merkez değişikliği için belirtilen süreler bitti hocam.

• 15 sene önce Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi ön lisans bölümünden birini bitirip verilen hak ile 4 yıllık bölüme geçiş yapmıştım. Nerdeyse 14 senedir kayıt yaptırmadım. Sormak istediğim öğrenci affı ya da tekrar kayıt yenileme hakkımız var mı? Tekrardan kaldığımız yerden devam etme durumu olur mu?

Şu an bir üniversitenin lisans programında 3. sınıf olarak öğrenimime devam ediyor. Hazır ders çalışıyorken aradan Açık öğretim Fakültesine de aradan çıkartalım.

• Beş dersin ikisini bitirdim, kaldı üç ders.

• Ne çabuk. Ders seçmeden önce mi başlamıştınız hocam çalışmaya ? Ben daha ilk dersin son ünitesine gelebildim.

• emrec4nl4r E kullanıcısına yanıt

Ben ünite özetlerini okuyorum, sonra çıkmış soruları çözüyorum hocam, daha çabuk bitiyor. E kampüsteki ünite özetleri çabuk bitiyor. Vakit kalırsa da kitabı okuyorum. Bu şekilde üç dersi bitirdim, iki ders kaldı. 

• Üniteleri okuyorum, sonra özetler ve en sonunda ünite sonundaki soruları çözüyorum. Tüm üniteler bittiğinde sadece özetlere çalışacağım ve çıkmış soruları çözeceğim.

Umarım hepimiz geçeriz.

• Dördüncü dersteyim. Dördüncü de biterse bir ders kalıyor.

• Tayınım çıktı yaz okulu sınavı için 2 temmuzda seçtiğim sınav merkezinde zorunlu olarak giremeyeceğim. 8 temmuzda tayınım belli oldu. Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz, bilgisi olan var mı.

• Sadece bir ders kaldı. Ders ''Çağdaş Türk Dünyası'', bu dersi de bitirirsem kitapları okumak dışında hazırım demektir.

• Tüm dersler bitti. Şimdi kitapları okuyacağım.

• Arkadaşlar 3-5 gündür birşeyler okuyorum kafam sulandı artık ne yapacagımı anlamadım bilen biri bana yardımcı olabilir mi ?

öncelikle durumumu anlatayım

açık ögretim meslek lisesi bilişim teknolojileri mezunuyum şimdi ben yks ye girdim 269 puan aldım ve 2 yıllık açıktan bir üniversite bitirmek istiyorum meslegim de cep telefonu ve bilgisayar tamircisiyim merakım bu yönde az bucuk java c+ falan da bilirim şimdi benim bilgisayar üzerine 2 yıllık açıktan bir bölüm seçmem lazım puanıma uygun bir bölüm "edindigim bilgilere göre ek kredi veren bölümlerde varmış "tam anlamadım orayı ama bana bu konuda yardımcı olmak isteyen gönüllü biri varmı telefonunuz la ilgili yazılımsal veya donanımsal sorun olursa online veya yüz yüze bende sizlere yardımcı olurum özelden de yazabilirsiniz

• burhan0660 B kullanıcısına yanıt

Hocam mesela aöf web tasarımı ve kodlama yazdınız diyelim. Bölüm sizden 120 krediyi tamamlamanızı istiyor. Her ders altı kredi olsun. İlk dönem 5 ders 30 kredi var diyelim. Anadolu aöf mesela 45 kredi almanıza izin veriyor diyelim yani

7 ders 42 kredi.

7 ders 42 kredi

6 ders 36 kredi alıp bölümü 1.5 yılda bitirebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 17441745174617471748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.