Şimdi Ara

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. (1745. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35.362
Cevap
183
Favori
1.708.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17431744174517461747
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dönem sayısal karar verme teknikleri dersinden sınava girecek var mı

• Sınavlar bitti, herkese geçmiş olsun.

• Yaz okulundaki kredi sınırını bilen var mı ? Aosdestek kısmında bununla ilgili bir bilgi bulamadım.

• emrec4nl4r E kullanıcısına yanıt

Krediden bağımsız olarak max 5 ders şeklindeydi. Geçen yaz okulu böyle seçim yaptık.

• Kıvan Ç kullanıcısına yanıt

https://www.anadolu.edu.tr/ogrenci-isleri/egitim-ogretim-ile-ilgili-mezvuat/egitim-ogretim-ile-ilgili-yonetmelikler bu sayfadaki Yaz okulu yönetmeliğinin 8. maddesinde en fazla 20 kredi diyor. Geçen sene istisnai bir durum mu oldu yoksa bu yönetmelik eski mi acaba

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU..

Kredi miktarı önemli değil yaz okulunda.Normalde kredi de önemli değil artık aslında.Ben önlisansı bitirdim DGS ile lisans tamamlamaya geçtim şu anda 250 kredim tamam + 5 verecek dersim daha kaldı saçmalığa bak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 30 Mayıs 2022; 21:47:11 >

yönetmeilğin içine girince açıköğretim fakültesi plotaj vs kapsamaz yazıyor onu gördünüz mü diğer örgün bölümler için bu yönetmelik. açıköğretim fakultesi yönetmeliği farklı ayrıca yazan bir yer varrdır ben bulamadım

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU..
    ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU..www.anadolu.edu.tr
    Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Yaz Okulu Uygulama Usul ve Esasları | Anadolu Üniversitesi
    https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/yonetmelikler-ve-esaslar-yonergeler/esaslar-yonergeler/acikogretim-iktisat-ve-isletme-fakulteleri-yaz-okulu-uygulama-usul-ve-esaslari

Hocam sorunuzun cevabı 1. madde de. Normal dönemde sıkıntı yaşamamak için yaz okulunda özellikle yüksek kredili 5 dersimi almıştım ordan hatırlıyorum.

• 5 Ders ile nasıl oluyor öyle anlamadım :D Benim krediyi sormamdaki amaç mezuniyet aslında. Mezun olmam için Son 10 dersim kaldı ve bu derslerin tamamı güz dönemi dersleri. Eğer yaz okulunda yeteri kadar ders seçip verebilirsem güz döneminde mezun olmayı hedefliyorum. Ondan dolayı hesaplamak için öğrenmek istedim. Yaz okulunda 5 Ders sınırlaması varsa beni kurtarıyor gibi gözüküyor şuanda.

• evandevan5a1 E kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. O kısmı atlamışım sanırım.

• Arkadaşlar yaz okulunda sınav soruları çok mu zor oluyor zorluk derecesi nedir yaz okulu sınavına giren arkadaşlar bilgilendirebilir mi ?

• Kıvan Ç kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. Aydınlatıcı oldu. Görmemişim o sayfayı.

Bu arada sınav sonuçları açıklanmış.

• Yaz okulunda not sistemi nasıl. Yüzde 30 ara, yüzde 70 yaz okulu notu mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Direk yaz okulundaki girdiğiniz tek sınav sonucuna göre oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz okulu için seçmemiz gereken dersler hangileri olmalı sizce?

• Yaz okulunda kaldığın dersleri almıyor musun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 8 yıl ara verdiğim aöf işletmeye kaydımı yenileyip sınavlara girdim. 4 tane ders seçmiştim ve 4 dersten de bc ile geçmişim.

Eski yıllık sistemden 160 kredim vardı, girdiğim derslerden 21 kredi almışım. Toplam 177 kredim var. Not ortalamam da 2,10

Mezuniyet için ise 240 kredi gerektiği yazıyor..

240 krediyi tamamlayamazsam, ne yapmam gerekiyor.

Cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• arkadaşlar selam. 4 dersim kaldı çok çalışan bri değil son gün çıkmış sorulara bakarsak girdim sınava.

sorum şu yaz okulu döneme göre artıları eksileri nelerdir acaba..

• Aöf e kayıt olmak için hangi sınavlara ne zaman girmem lazım yardımci olun lutfen..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melemensogan M kullanıcısına yanıt

4 yıllıklar için tyt ve ayt. 4 yıllık İngilizce bölümler için tyt, ayt ve yds.

2 yıllıklar için sadece tyt.

• 
Sayfa: önceki 17431744174517461747
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.