Şimdi Ara

Anadolu Üniversitesi Sinema TV bölümü okuyanlar düşünenler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene gitmek istediğim bölüm bu okuyan arkadaşlar varsa tecrübelerini aktarırsa sevinirim.Mezun olanlar imkanı falan?

• Sözelciyim.Takipteyim.
  • Güncel
  • Bölüm olarak yorum yapamayacağım ama eğer liseden bir İngilizce temelin yoksa yazma. Sinema Televizyon %30 İngilizce fakat hazırlık zorunlu ve hazırlığı geçemeden bölüme geçemezsin. Hazırlık sistemi bu sene değişti , toplam 5 Kur var ve eğer 1. seviyeden başlarsan 2 Ay yaz okuluna kalmak zorundasın hazırlığı vermek için. Ekstra olarak şu anda en alt seviyeden başlayıp hiç kalmayan öğrenci oranı %30 civarında.
    Bölümünüzde de 2 dersiniz İngilizce veriliyormuş , diğerleri Türkçeymiş. Aynı bölümden hazırlık sınıfındaki arkadaşlarım burayı yazdıklarını pişmanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seraphine

Bölüm olarak yorum yapamayacağım ama eğer liseden bir İngilizce temelin yoksa yazma. Sinema Televizyon %30 İngilizce fakat hazırlık zorunlu ve hazırlığı geçemeden bölüme geçemezsin. Hazırlık sistemi bu sene değişti , toplam 5 Kur var ve eğer 1. seviyeden başlarsan 2 Ay yaz okuluna kalmak zorundasın hazırlığı vermek için. Ekstra olarak şu anda en alt seviyeden başlayıp hiç kalmayan öğrenci oranı %30 civarında.
    Bölümünüzde de 2 dersiniz İngilizce veriliyormuş , diğerleri Türkçeymiş. Aynı bölümden hazırlık sınıfındaki arkadaşlarım burayı yazdıklarını pişmanlar.

Korktum şimdi.Benim iyi denebilecek seviyede ingilizcem var aslında.Pcde çok vakit geçirdiğim için ister istemez oluyor ayrıca sayısız yabancı dizi ve filmler izledim altyazılı.ing hazırlıktan muaf olmak için neler yapmak gerekiyor o kısmı anlatır mısın.ben en azından ileri seviyelerden başlayıp 1 senede halletmem gerekiyor.İngilizce her alanda lazım birşey zaten.

• up

ingilizcem berabettır benim ya
  • Bende bu bölümü düşünüyordum ama yorumlar hiç iç açıcı değil.Yardımcı olabilecek biri var mı acaba
  • İlk olarak şu bilgiyi vermek istiyorum. Anadolu Üniversitesi, Marmara Üniversitesi ve MSGSÜ ülkede en iyi sanat ve sinema eğitimi veren üniversitelerdir. Anadolu Üniversitesi'nin bir avantajı ise TRT'de staj hakkının olması ve TRT tarafından beslenilen, desteklenen bir üniversite olmasıdır. Zorlayıcı olması her zaman iyi bir durumdur, benim arkadaşım Marmara Üniversitesi'nde okumakta ve ilk senesi oldukça zorlanıyor fakat mezun olduktan sonra meyvesini yiyeceğinin o da farkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caccia -- 5 Ekim 2012; 4:19:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.