Şimdi Ara

Anadolu Yakası Bit Pazarı Nerede ? Hangileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
16.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hangi günler nerede kuruluyor ?

Maltepe / Kadıkoy vs ? Bit pazarı

• O pazar avrupa tarafinda.Adi öyle sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 7 Temmuz 2018; 13:19:0 >
  • Maltepe pazar günü

kadıköy cuma günü
  • Maltepedeki kaldırılmıştı en son
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

Bilgi olan var mı ?
    Hangi günler nerede kuruluyor ?

Maltepe / Kadıkoy vs ? Bit pazarı

Kadıköy de nerede ne zaman bit pazarı var ? Yada Anadolu yakasında aktif bit pazarı var mı bildiğiniz ?
  • Maltepe kapandı.

Anadolu da nerede aciliyor?

Uppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2ekmek1sut

Maltepe kapandı.

Anadolu da nerede aciliyor?

Uppp
    Göztepe bit pazarı var. Kadıköy'de. Ben avrupa yakasından gidiyorum metrobüsten uzunçayırda indiğim zaman 10dk yürüme mesafesinde. Cuma günleri kuruluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

Göztepe bit pazarı var. Kadıköy'de. Ben avrupa yakasından gidiyorum metrobüsten uzunçayırda indiğim zaman 10dk yürüme mesafesinde. Cuma günleri kuruluyor.

Alıntıları Göster
    Lokasyon atabilirmisin ?

Maltepe pazar yeri halen var ama bit pazarı var mı ?
  • Şu an nerede var ? tuzlada varmış diye duydum ama hiç gitmedim. iş bankasının büyük binasının yakınlarında bir yerdeymiş galiba ama pazar genelde elektronik ve hırdavatla doluymuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskikitap

Şu an nerede var ? tuzlada varmış diye duydum ama hiç gitmedim. iş bankasının büyük binasının yakınlarında bir yerdeymiş galiba ama pazar genelde elektronik ve hırdavatla doluymuş.

Açıkcası pek göremez olduk belediye izin vermiyor yada yer noktasında sorunlar var...

• quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

Açıkcası pek göremez olduk belediye izin vermiyor yada yer noktasında sorunlar var...

Alıntıları Göster
    tuzladakini yazmamışlar ama?

• Kadıköy'deki cuma günü mü kuruluyor, istanbulda haftasonu bit pazarı bulabilirmiyiz?
  • Salı pazarı Hasanpaşadaki yeni yerine 11 Haziranda geçmiş oluyor. Bu durum cuma günü kurulan bit pazarını nasıl etkileyecek acaba.
  • Avrupa yakasında nereler var? Önümüzdeki 4-5 gün istanbula gelicem şejir dışından yardımcı olursanız sevinirm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.