istanbul anadolu yakasındaki en iyi sinema salonları hangi sinemada? ve en güzel sinema hangisi..
Ben Yıllardır Capitol'e giderim ve orayı değişmem hiçbir yere.
adam sinema soruyor sinema denecek tek yer var SÜREYYA
evet haklısın thedevil süreyya mükemmel bir sinema perdesi harika fakat ben kadıköy yakasında gittiğim sinemöalarda en iyi ses sistemine sahip olanı Ümraniye Carrefour olarak tavsiye ederim sahneside hiç diğer sinemalar gibi ufak değil
bencede süreyya güzel fakat as ve rexx de güzel mekan olarak.
bakalım yaş ortalaması kaç ???? bana Atlantik sinemasının yerini kim tarif edecek????
Ümraniye Belediye Sineması, fiyatlar öğrenci 3, tam 4 milyon, pazartesi halk günü 3 milyon, cafesi güzel, fiyatları uygun, salonu birçok sinemadan güzel, tüm istanbulda gitmediğim sinema kalmadı, yüzde 70inden daha kaliteli ve hoş. Seanslar 13-15:30-18-21 galiba, ama ramazanda 13-21 bir deneyin,
bende yıllardır capitole giderim çünkü yürüme mesafemde, aynı şekilde acıbadem carrefour da öyle, carrefour sineması daha güzel, koltuklar daha rahat, arkalıkları yüksek ve öndeki koltukla arandaki mesafe bayağı bir uzun, önünden biri geçmek isterse kıpırdamana gerek bile kalmıyor, ancak bununla beraber biraz tuzlu,öğrenci 7 milyon !!!!!
heryerde öyle artık ümraniye belediyesi hariç:) genelde 7 öğrenci 9 tam.
acıbadem cinemaxx küsel :)
tartışmasız Süreyya, ses düzeni, ortam, genişlik insanı etkiliyor, yeni sinemalarda belki konfor daha iyi ama o ruh yok.
üsküdarda açılan moviegold var birde,geçen sene "dreamcatcher" a gitmiştim, sadece ben vardım salonda, yer gösteren adamla beraber seyretmiştim [sss]
[Deleted by Admins]
Ben gitmedim, ama iki tane ünlü dergide Tepe Nautilus'taki sinema anadolu tarafının en iyi sineması seçilmiş.
arkadaşlar tepe nautilus daki sinema salonları gerçekten anadolu yakasındaki en iyi salonlar...
palladium
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme