Şimdi Ara

anadolu yakası fitness salonu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

istanbul anadolu yakasında libadiye caddesi üzerinde oturuyorum. yaşım 30'ların sonlarında. sabah akşam hareketsiz çalışmaktan kilom 110'u aştı. bu yüzden temel düzeyde cardio, fitness falan yapabileceğim temiz, fiyatı uygun, düzgün çalışanları olan bir fitness salonu arıyorum.

kadıköy - maltepe - ataşehir bölgesinde nereleri tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beter pan -- 17 Nisan 2017; 14:59:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: beter pan

merhaba,

istanbul anadolu yakasında ünalan mah. ile örnek mah. arasında libadiye caddesi üzerinde oturuyorum. yaşım 30'ların sonlarında. sabah akşam hareketsiz çalışmaktan kilom 110'u aştı. bu yüzden temel düzeyde cardio, fitness falan yapabileceğim temiz, fiyatı uygun, düzgün çalışanları olan bir fitness salonu arıyorum.

kadıköy - maltepe - ataşehir bölgesinde nereleri tavsiye edersiniz?

Ustat libadiye caddwsinde murat kazgan fight academy var orda fitness salonu da var uye olabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yenisahrada spora clup var hocam guzel biyere benziyor

maltepe de f1 var orasida guzel biyer gibi

bunlar bildinlerim iclerine girip bakmadim
  • Yanıtlar için çok teşekkür ederim.
    Aralık'ın sonunda Maltepe'deki MacFit'e aylık üye oldum. İki haftadır gidiyorum. Fiyatı aylık sınırsız 95TL. Şimdilik memnunum. Grup dersleri ücretsiz. Kimse rahatsız etmiyor. Cep telefonu uygulamalarıyla hazır programlar var. Sorunca etraftaki hocalar cevap veriyor. Ama birçok ekstra ödemeli şey var. Hocalar gerçekten ateş pahasına ekstra özel ders vermeye çalışıyor. Bunun dışında gayet iyi gözüküyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara da Masaj Salonu Arıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.