Malum bir sınavın sonuna geldik. Sizler kadar başarılı olamadım bu sebepten özel üniversitelerden birisine gitmek zorundayım. Üniversiteler hakkında bilgisi olan varsa, karşılaştırma yaparken yardımcı olabilir mi?
Maltepe Üniversitesi Medipol Üniversitesi İstanbul Ticaret Üniversitesi Üsküdar Üniversitesi Doğuş Üniversitesi.
Şimdiden teşekkür ederim. İyi bayramlar dilerim :)
Kardeşim hepsi çöp okullar be bide para mı vericen sen bunlara
7426170000277
kullanıcısına yanıt
Başka şansım yok hocam Ben öyle düşünüyorum en azından
darknesr
kullanıcısına yanıt
Ya oğlum bunlara vereceğin parayla git ukraynada polonyada okusana hem şakır şakır yabancı dilin olur hem de avrupada bi ağ kurarsın türkiye de para verilecek bi avuç vakıf ünisi var geri kalanı tamamen holdinglerin pastadan pay alalım mantığıyla kurduğu binalar yazık etmeyin hem paranıza hem zamanınıza
Medipol iyidir hocam. Üstteki arkadaşı da çok dinleme. Basit bir şey değil Polonya'da Ukrayna'da okumak. Hakkında hayırlısı olsun.
Mao tun
kullanıcısına yanıt
Yav kardeşim benim 2 tane arkadaşım ukraynada biri hukuk diğeri müh okuyor bana burdaki okulu övme allasen gitsin üsküdarda medipolde okusun aynen daha verimli bi eğitim hayatı geçirir
Medipol'ün mühendisliği pek iyi değil ama yine de diğer yazdıklarından daha iyidir. En azından ismi var. a
Bence ticaretle üsküdarı ele medipolle maltepe tercih edilebilir
Mao tun
kullanıcısına yanıt
medipol neye göre iyi hocam ? ybs için biriyle konuşmuştum hoca derslere gelmiyor bazen demişti :D
Yeditepe bunlardan çok daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: Penanggalan
medipol neye göre iyi hocam ? ybs için biriyle konuşmuştum hoca derslere gelmiyor bazen demişti :D
Hocam o dediğiniz şeyleri çoğu üniversite için duyuyoruz. Ben bu yazdığı üniversitelerden birini seçecek olsam medipolu seçerdim. Hukuk okuyan arkadaşım gayet memnun. Ha şöyle bir şey var o paralara değecek okullar değiller maalesef.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme