Şimdi Ara

Anadolu Yakasında Nere Bit pazarı var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anadolu yakasında bit pazarları nerede var?
    Geçmiş konuları inceledim. fakat günceliğini kaybettiğini düşünüyorum.
    Sabiha gökçe hava limanının altında bir yerde, bit pazarı vardı. Bir konuda gördüğüm kadarıyla orada kapanmış.

• Letgoda takıl hocam sanal bit pazarı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bit pazarında 1-2tl. Bozuk ürün bile letgoda 10-15tl. Bit pazarındaki çeşitlilik letgo'da yok :)
  • Maltepe Zümrütevler de oluyor, huzurevi metro durağının biraz yukarısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihatnet

hocam bit pazarında 1-2tl. Bozuk ürün bile letgoda 10-15tl. Bit pazarındaki çeşitlilik letgo'da yok :)

aynen orası öyle ama letgo'daki malların hepsi çalışmakta.

ben 2008 üretimi logitech ps2 controlleri buldum letgo'da (hiç kullanışmamış kutusunda) .

bit pazarından alsam %99 bozuk çıkardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

quote:

Orijinalden alıntı: cihatnet

hocam bit pazarında 1-2tl. Bozuk ürün bile letgoda 10-15tl. Bit pazarındaki çeşitlilik letgo'da yok :)

aynen orası öyle ama letgo'daki malların hepsi çalışmakta.

ben 2008 üretimi logitech ps2 controlleri buldum letgo'da (hiç kullanışmamış kutusunda) .

bit pazarından alsam %99 bozuk çıkardı.

Hocam uzun zamandır içimde birşeyleri tamir etme istediği var. O yüzden bozuk ve ucuz şeyler arıyorum. Üniversite'ye hazırlanırken, çok sıkıldığım zaman Radyo kontrollü araçlar alıyordum, onları tamir ediyor modifiye ediyor biraz oynuyor sonra süs olarak kullanıyordum. Daha sonra sınavlar üniversite vs. derken uzun bir süre ara verdim şimdi yeniden başlamak istiyorum :))

• cihatnet C kullanıcısına yanıt
    Youtube da bit pazarina giden elemanlar var.Ordan fikir sahibi olabilirsin.Bana ucuz telefon lazım gittiğinde bir tane bana alırmısın ?
    Giderseniz bir iki tüyo vereyim sabah erken saatlerde gidin yaniniza powerbank alın ordaki cihazlarin sarji olmuyor takıp denersiniz.Çok dikkat çekmeyin usulca yanaşıp mutlaka pazarlık edin.Arkadaşiniz varsa 2 kişi gitmeniz daha iyi olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabus87 -- 27 Mart 2018; 2:7:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.