Şimdi Ara

Anahtar parçası sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 16 ya da 17 zaferdir 1 tane dahi anahtar parçası vermedi. Sizce şanssız mıyım, sistemde mi sıkıntı var yoksa hesabım mı buglı? Benzer durum yaşayanlar var mı?

• valla tamamen şans ya bende de geçen 3 mac attım 2 tanesinde attı bazen 2 gün boyunca hiç atmıyor ama , şuna eminim yenildigimiz zaman anahtar vermiyor illa yenmek gerek sanırım :D
  • çarın buglı kardeş bana ver düzelteyim beleşe yalnız epostaya onay kodu gelicek bugdan çıkarmak için onu onaylıcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

çarın buglı kardeş bana ver düzelteyim beleşe yalnız epostaya onay kodu gelicek bugdan çıkarmak için onu onaylıcan

qomiqjojuq2006@gmail.com ekle knk..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

çarın buglı kardeş bana ver düzelteyim beleşe yalnız epostaya onay kodu gelicek bugdan çıkarmak için onu onaylıcan

item kopyalama hilesi gösteremmi kardeş
  • Zaten yenilince vermediğini biliyorum. Ama arkadaşlara patır patır anahtar düşüyor, benim şu an 9 tane kutum var ama 1 tanesini bile açamıyorum. Neredeyse 20 maç oldu yani saçma geliyor.
  • Anahtar düşmesi için senin veya takımından herhangi birinin minimum Tier 4 olduğu karakterlerden biriyle yine minimum S- oynaması gerekiyor.

Bu olasılıkların hiç denk gelmemesi sanırım senin şanssızlığın.
  • Aynı sorun bende de var neredeyse 30 maç oldu kutu düşüyor ama anahtar düşmüyor.Takımda S+ alan bile oldu yav niye düşmüyor acaba
  • Bana o kadar çok düştü ki şuan 5 tane anahtar var.
  • Yaklasik 10 gundur 1 tane cikmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen şans diye biliyorum.

• Başka konularda da söyledim çok oynadığınız hesapta daha az dusuyor smurfde arada oynuyorum sürekli düşüyor

• 4 zaferde bi dusuyor ortalama. Buna da sukur bi ara hic dusmuyordu. Yeni yama gelene kadar yumulun. Seri anahtar lazimsa aram girin 20dk max 25dk.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.