Şimdi Ara

Anakart Açmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler asus m2n sli deluxe wireless li bi anakart aldım kart am2+ am2 soket amd x2 4000 işemci ile açmaya çalıyorum karta ceryan geliyo ama açılmıyo işlemci takılı değilken sorunsuz çalıyo işlemci takıınca bi kaç saniye sonra kapnıyo amd 9550 phenom işlemci ile denedim yine aynı işlemi aynı şekilde cevap verdi elimde bu karttan iki adet var ve sorunları aynı,aldığım kişiler kartı sonsuz kullanmışlar.sizce bu sorun neden olabilir kulladığım ram kingston ddr2 667 mhz psu asus 550watt ekran kartım 7900gs yani ürünün destekli malzemler ile çalıştırmayı düşünüyorum ama olmuyo.sizce neden dir cevaplarınız bekliyorum saygılar.acaba bios pili boşta bundan yaparmı?kartı pc ye bağlayıp ceryan verince kart bi kaç saniye çaılışp stop ediyo.bios güncellemsi ile alakalı bi durum olabilirmi?

• Anakartının eğer linkteki anakart ise bios update yapılması gerekiyor. Ayrıntıları sitede bulabilirsiniz. Kartın garantisi var ise serviste bios update yapmanızı tavsiye ederim.

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=szSFtrap7crpBaQE&templete=2
  • teşekkür ederim cevabınız için benim kart sizin bu söylediğinizin wireless olanı ama kart açılmıyoyani 3-5 saniye çalışıp kapanıyo.yani bisou nasıl güncelliyecem.hani kart açılsa neysede bi yardımcı olursanız sevinirim.
  • İşlemcinizi taktiginiz zaman biosunuzu sifirlayin. 4000+ ile her halukarda acilmasi lazim. 9550 icin bios gerekebilir ama 4000 icin herhangi birsey gerekmiyor. guc kaynaginizin ve islemcinizin saglam oldugundan emin olun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci anakart pc güncellemek
    11 yıl önce açıldı
    Anakart chipset fanı çalışmıyor.
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.