Şimdi Ara

Anakart Alev Aldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumlarda orada burada hep anakartım alev aldı şeklinde laflar duyardım da inanmazdım. Az önce kendi gözlerimle olabildiğini gördüm. Yarın gelecek kasam için eski kasayı çıkarttım ve parçaları uzay kasa şeklinde masanın üzerinde çalıştıracaktım. Anakartın altına metal tablayı koydum, onun üstüne anakartı koydum. Bütün parçaları takıp bilgisayarı açınca bir yanık kokusu geldi. Hemen kapattım tabii aleti. Nereden geldiğini anlamaya çalıştım ancak göremedim. Makineyi tekrar çalıştırdım ve pci express x16 girişinin altındaki siyah parçanın alev aldığını gördüm. Kendiliğinden söndü ve o parçanın bir kısmı eriyip anakartın üstüne aktı. Şu anda PS2 girişinden taktığım klavyenin çalışmaması dışında bir sorunum yok. USB'den takınca çalışıyor klavye. Ancak asıl klavyem PS2 uçlu olduğu için o giriş bana lazım. O parça mı kontrol ediyordu bu girişi? Servise mi vermeliyim? Dediğim gibi PS2 girişinin çalışmaması hariç bir sorun yok.

• anakrtı metal tablanın üzerinemi koydun
  • Altın rengi vidalar da var tabii. Yani normal bir kasada olması gerektiği gibi duruyor. Metal tabla yanlış oldu sanırım. Hani kasanın üstüne içine vida giren ufak parçaları takarız, üstüne anakartı koyarız sonra vidalarız ya... İşte kasadan o parçayı çıkarıp masanın üstüne koydum, halen normal vidalı duruyor anakart. Yani normal bir kasada olması gerektiği gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grenoble -- 16 Aralık 2009; 19:43:55 >
  • SENİN YAPABİLECEĞİN Bİ ŞEY YOK SERVİSE GÖNDER DEDİĞİN GİBİ PS2 BAĞLANTISINI KONTROL EDEN ENTEGRE YANMIŞ OLABİLİR
  • Cevap için teşekkürler. Bugün nedense çalışmaya başladı, şu anda hiçbir sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.