arkadaşlar gecen intel 945 ankartımın biosunda ram ayarını 533 den 667 ye çıkartınca bırden görüntü gitti ve bilgisayarı acınca anakart artık ramleri görmüyor(3 bib ötüyo) bios pilini cıkartıp takmayı denedim olmadı başka ram denedim olmadı birde fişe takınca direk çalışıyor uzay denedim gene aynı sizce anakart yandımı???
quote:Orjinalden alıntı: vako arkadaşlar gecen intel 945 ankartımın biosunda ram ayarını 533 den 667 ye çıkartınca bırden görüntü gitti ve bilgisayarı acınca anakart artık ramleri görmüyor(3 bib ötüyo) bios pilini cıkartıp takmayı denedim olmadı başka ram denedim olmadı birde fişe takınca direk çalışıyor uzay denedim gene aynı sizce anakart yandımı??? Anakartın 667MHz ram desteklemiyor olmasın sakın, anakartının modeli nedir?
anakartın modeli intel 945plrn yalnız şuan bilgisayar hiç acılmıyor fişe takınca kendi kendine çalışıyo ama görüntü yok
quote:Orjinalden alıntı: vako anakartın modeli intel 945plrn yalnız şuan bilgisayar hiç acılmıyor fişe takınca kendi kendine çalışıyo ama görüntü yok Evet yukarıda da söylediğim gibi anakartın 667MHz ram desteklemiyor. http://www.intel.com/products/motherboard/D945PLRN/
konu hortlatmak olacak ama vako isimli arkadaş acaba bu sorunu çözdümü aynı sorun bu akşam benimde başıma geldi ne yapmak lazım bilgisi olan varmı saygılar