Şimdi Ara

Anakart arızası!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LG marka, eski model bir notebook kullanıyorum. Durup dururken çalışmayı durdurdu, hiçbir hareket yok. Power ışığı yanıyor. Ancak açma-kapatma düğmesine bastığımda çalışmıyor. Adaptörün çıkışındaki voltaj normal,yani adaptör arızalı değil. Batarya da sağlam, anakart üzerinden ölçtüğümde doğru voltaj değerleri ölçüyorum. Açma-kapama düğmesini kısadevre yaptım yine çalışmadı. Yani o da sağlam. HDD, DVD-Writer, klavye, touch pad, hoparlörler, RAM, fan, ekran yani tüm bileşenleri söktüm. Ancak durum halen aynı. Bu arada pili çıkartım BIOS'a resette attım. Oda işe yaramadı.

Üzerine herhangi bir şey dökülmedi, sıvı teması olmadı, darbe almadı, ısınma sorunu yaşamadı. Film izlerken birdenbire kapandı. Şimdi sizden ricam şu; bu ürünü servise göndermeden önce yapılması gereken başka birşey varmı, varsa bana iletirmisiniz? Servise göndermek istemiyorum, şu an oraya para ayıracak durumda değilim.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

• dostum işlemciyide sökseydin ya o kadar parçalamışken işlemcide kendini kilitlemiş olabilir..
  • Onu da denedim, değişen bir şey yok.
  • peki yonga setlerine baktınmı herhangi bir sıcaktan dolayı renk değişikliği gibi birşeyler var mı??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.