Şimdi Ara

ANAKART CİPSETİNİN TOPLAM PERFORMANS SA ETKİSİ NEDİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AM2 ANAKARTLARA BAKIYORUM BU HAFTA ÇEŞİT BAYA FAZLALAŞMIŞ

VİA890 CİPSET SORUN ÇIKARIR MI,İLLA NF5 Mİ ALMAMIZ GEREKİYOR
    NF5 ALIRSAM X1300 ALABİLİYOM
    VİA890 ALIRSAM 7600 GS ALABİYORUM
    BİDE NF46100 VAR ODA VİA890 DAN 15 DOALR DAHA PAHALI

PAHALI ANAKARTLARDAKI ÖZELLİKLERİ ZATEN KULLANMAYACAĞIM 8 TANE USB PORTA İHTİYACIM YOK
    4 ADET SATA DESTEĞİNE İHTİYACIM YOK 2 YETER ,RAİD LE İŞİM OLMAZ ,OVERCLOCK YANIMDAN BİLE GEÇMEDİ ,SIRADAN BİR SESKARTI İŞİMİ GÖRÜR ,SADECE OYUNLARI DÜZGÜN ÇALIŞTIRSIN İSTEĞİM BU
    BİDE SİSTEM STABİL OLSUN
    BU ŞARTLAR ALTINDA AM2 İŞLEMCİME VİA890 CİPSETLİ BİR AM2 ANAKART ALAYIMMI?

• via chipli soket939 kulanıyorum sen AM2 destekli bir via chipli anakart gönül rahatlığıyla alablirsin. burda kırater öncelik alacağın anakartın markası önemli .asus gibi güzel bir marka almak mesala .
  • sis via out intel ati nf in tabi seni bilecegin birşey ama ati alabilirsin sarpphre gi bu markadada düşük fiyatlı modelerivar sis alma sonra devlet daireleinin bilgisayarları sis neden diye sorma ucuz etin suyu..... olur
  • via + 7600gs hiç düşünme
  • quote:

Orjinalden alıntı: sdurust

via + 7600gs hiç düşünme

+1 Anakartların artık başarıma pek etkisi olmuyor. asus,gigabyte yada epox önerimdir.
    anakartların başarıma yaptıkları katkıyı test eden bir site: http://www.tomshardware.com.tr/motherboard/20050822/index.html
  • şu ana ati R482-M4 chipset kullanıyorum 7600gs alırsam problem çıkarır mı?

SAYGILAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: athlon_35

şu ana ati R482-M4 chipset kullanıyorum 7600gs alırsam problem çıkarır mı?
    Çıkarmaz. NF4 çipsetli anakartlarda ATİ ekran kartı kullanmakta nasıl bir sorun olmuyorsa ATİ çipsetli anakartlarda da Nvidia ekran kartı kullanmakta bir sorun olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: athlon_35

şu ana ati R482-M4 chipset kullanıyorum 7600gs alırsam problem çıkarır mı?
    Çıkarmaz. NF4 çipsetli anakartlarda ATİ ekran kartı kullanmakta nasıl bir sorun olmuyorsa ATİ çipsetli anakartlarda da Nvidia ekran kartı kullanmakta bir sorun olmaz.

sağ ol bir an korkmuştum açıkcası
  • asrock un 75 dolar + kdv ye

istemediğini saydığın tüm özellikleri veren modeli var ( ilgili bilgi dfs bilgisayar sitesinde am2 anakartlar menüsünde var )

nfsu2 1024*768 --- 85 hz ve default ayarlarda fx 5200 den daha iyi oynuyor bence ( am2 3500+ ve 512x2 ram le )
  • o/c yapmayacaksan via alınabilir fiyatına göre.zaten performansa aman aman etkileri olmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.