Bildirim
ANAKART CPU GÜÇ SÖKETİ HAKKINDA;
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yeni al -
-
bu apratla olur -
-
-
-
-
resmın ustunde nerden alıcağı yazıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: wolfrace57
resmın ustunde nerden alıcağı yazıyor
nereden alacağı yazıyor da ismini bilmeden nasıl arama yapacak dimi -
quote:
Orijinalden alıntı: Q7ahg
quote:
nereden alacağı yazıyor da ismini bilmeden nasıl arama yapacak dimi
doğru dıosun ama mantık yurutmek gerekırse 4pin to 8 pin yazması yeterlı olur ıstanbulda olsa arkadaş 20 tane yer soylerım onada artık netten sıpariş vericek yada kendıbecerısı kullanııp yapıcak
-
quote:
Orijinalden alıntı: fevcix
Arkadaşlar Yeni Anakart Alacağım Ancak Eskiden 4 Pin Cpu Söketleri Yeni Nesillerde 8 Pin Olarak Gelmiş Elimde 4 pin çıkışlı psu var bunu 8 pine nasıl takmam gerekiyor
sorun yok ama bu anakartta malzemesi ne dandik gozukuyormus be 8 pinlik kisma 4 pinligi tak muhtemelen psun 8 pinlik yere yetismeyecek (ayrica anakart atx yani kasan matx ise sigmaz) o yuzden teknobiyotikte donusturuculer kismina gir ve cpu 8 pine tikla akasanin bir kablosu var kargo dahil 12.90 a gelmesi lazim 8 pinlik ucunu bu 4 pinligi tak sonra 4 pinlik kismi anakartta ki 8 pinlige tak tamamdir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
doğru dıosun ama mantık yurutmek gerekırse 4pin to 8 pin yazması yeterlı olur ıstanbulda olsa arkadaş 20 tane yer soylerım onada artık netten sıpariş vericek yada kendıbecerısı kullanııp yapıcak
tamamdır şimdi mantıklı oldu
-
quote:
quote:
quote:
quote:
tamamdır şimdi mantıklı oldu
eyvallah
-
8 pinlilerin çoğu dört pin ile çalışıyor kitapçıkta hangi dört pin bağlantı ile çalışıp çalışamayacağının bilgisi vardır bir bak. -
Ben Bi yerde okumuştum eğer 8 pin yoksa 4 pin ortalı şekilde takılabileceğini söylemişler peki bunda sakınca varmıdır arkadaşlar ? -
quote:
Ben Bi yerde okumuştum eğer 8 pin yoksa 4 pin ortalı şekilde takılabileceğini söylemişler peki bunda sakınca varmıdır arkadaşlar ?
ortalıyarak ıstesende takamazsın gırmez sag veya sola uyar sadece cogu anakartta 4 pınle calısır -
quote:
Orijinalden alıntı: pegasus1881
quote:
Ben Bi yerde okumuştum eğer 8 pin yoksa 4 pin ortalı şekilde takılabileceğini söylemişler peki bunda sakınca varmıdır arkadaşlar ?
ortalıyarak ıstesende takamazsın gırmez sag veya sola uyar sadece cogu anakartta 4 pınle calısır
peki nasıl takmam gerekiyor diğelim elimde 4 pin psu 8 pin anakart var bunun doğrusu nasıldır ? -
o soketın ucunda tırnak vardır zaten ya sag tarafa olur ya sol tarafa yanlıs yere gırmez anakartın kıtapcıgındada yazmalı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X