Şimdi Ara

Anakart Ekran kartı uyumu için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben gigabyte ga-970a-d3 anakartını kullanıyorum ddr3 galiba MSI GTX 970 ekran kartını almayı düşünüyorum fakat Ddr5 uyumluluk sorunu felan olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ritiim

Arkadaşlar ben gigabyte ga-970a-d3 anakartını kullanıyorum ddr3 galiba MSI GTX 970 ekran kartını almayı düşünüyorum fakat Ddr5 uyumluluk sorunu felan olur mu ?

Ddr3 olan ram desteği anakartın. Ekran kartı farklı bi olay. Uyum sorunu falan olmaz. Alıp kullanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ritiim R kullanıcısına yanıt
    Olmaz.
  • quote:

Arkadaşlar ben gigabyte ga-970a-d3 anakartını kullanıyorum ddr3 galiba MSI GTX 970 ekran kartını almayı düşünüyorum fakat Ddr5 uyumluluk sorunu felan olur mu ?

eğil dediğin anakart ta PCI-E 2.0 girişi var. Yazdıığın ekran kartı ise PCI-E 3.0 istiyor bu sebepten dolayı anakartın la uyumlu değildir. Konuya açıklık getirebildiysem sevinirim.
  • quote:

Yazıdğın anakrtta PCI-E 2.0 slotu var. Msı GTX 970 ekran kartı ise PCI-E 3.0 slot girişleri için uygun. Bu sebepten dolayı anakartınla uyumlu değildir.
  • kmlhyt kullanıcısına yanıt
    Lütfen yanlış bilgi vermeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pintipanta

Arkadaşım sen nerden çıktın yaw. yanlış bilgi veren sensin. Biraz araştır ve öğren. Balıklama atlayıp olmaz falan deme. Bal gibide olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlhyt -- 11 Eylül 2015; 17:44:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

Arkadaşım sen nerden çıktın yaw. yanlış bilgi veren sensin. Biraz araştır ve öğren. Balıklama atlayıp olmaz falan deme. Bal gibide olur.

Anakart am3+ ama fx serisi ile uyumlu deil kendi sitesinde diyor gigabyte fx serisinin altında bir işlemci ile gtx 970 darboğaz yapabilir. Not: Eğerki fx serisi takacaksanız biosu güncellemeniz gerekecektir. Sizin gibi teknoloji cahilleri yüzünden insanlar yanlış haraketler yapıyor.

• Bilmeyen yorum yapmasın gözünü seveyim, @kmlhyt hocama katılıyorum

• quote:

quote:

quote:

Anakart am3+ ama fx serisi ile uyumlu deil kendi sitesinde diyor gigabyte fx serisinin altında bir işlemci ile gtx 970 darboğaz yapabilir. Not: Eğerki fx serisi takacaksanız biosu güncellemeniz gerekecektir. Sizin gibi teknoloji cahilleri yüzünden insanlar yanlış haraketler yapıyor.

Kardes neyin kafasindasin linke bak uyumlumu degilmi fx ile zaten soruda o degil pci express 2.0 anakarta pci expres 3.0 kart takilirmi cevap bal gibi takilir fiziken soket aynidir sadece aktarim hizinda fark vardirki 970 gibi bir kart 2.0 i bile tam kullanmaz
    http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=3908

• quote:

quote:

quote:

Adam ekran kartından bahsediyo. Sen kalkmış am3 soket diyosun. Neyse ben karışmıyorum. Kim ne yaparsa yapsın

• kmlhyt kullanıcısına yanıt
    hocam fx zaten kaldırıyor işlemcim fx serisinden de bu ekran kartı çalışır mı onu soruyorum ben
    Uyumlu değil kardeşim. Yeni Anakart istiyorsan tavsiye yaparız birde fiyat belirtirsen.
    Hiç bir sorun olmaz gönül rahatlığıyla takabilirsin.(güç kaynağı ve işlemcin yeterlidir umarım)
    Aynı anakart ile pci express 3.0, 2 gb ddr5 r9 270x ekran kartı kullanıyorum, hiçbir sorun yok.
  • pintipanta P kullanıcısına yanıt
    abi biri diyor uyumlu sen diyosun uyumsuz fiyat önemli değil şuan ben ekran kartı alıcam sadece ve gtx 970 düşünüyorum senden başka herkes olur diyor
  • Yeni bir trolümüz doğmuş anlaşılan geçmiş olsun forumca.
    sıkıntı olmaz kardeşim kullanırsın...

2 veya 3 seni yanıltmasın, aktarım hızı dışında fark yoktur...
  • snop02 kullanıcısına yanıt
    kardeşim o zaman alıyorum inşallah bi sorun çıkmaz troller de lütfen banlansın
  • olmaz kardeşim sıkıntı

buyur:2 destekli karta takılmış exp3 destekli e.kartı
     Anakart Ekran kartı uyumu için yardım Anakart Ekran kartı uyumu için yardım Anakart Ekran kartı uyumu için yardım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.