Şimdi Ara

ANAKART GA-P55-UD5 İŞLEMCİ İ5 ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bir sistem topladım oncelikle sistemi yazayım
    Ga-p55-ud5 1156pin anakart
    i5 işlemci
    512 mb shappir 128 bitlik ekran kartı
    1gb hlevel 1333 mhz ram
    1 tb hdd
    600 w high power PSU
    lg dvd rw

evet hepsi bagladım çalıştırdım ne goreyim Drırırırırırırır die bi ses otuyor 7 saniye sonrada kapatıyor kendini tekrar açılıyor aynı ses ve kapatıyor

ses dıııııııt die sabit bir ses değil dıt dıt dıt diye kesik bir sesde değil surekli dırırırırırır die otuyor acılmıyor bu neden olabilir bir zahmet arkadaşlar yardımcı olabilirmi sata kabloları değiştim ram i değişik slotlarda denedim ama değişen birşey yok

• Sitesinden anakartı incelediğimde DDR3 Ram destekli Ramin DDR3 mü?
    Bellek Extreme Memory Profile (XMP) bellek modülleri desteği
    ECC olmayan bellek modüllerini destekler
    Çift kanal bellek mimarisi
    DDR3:
    4 x 1.5V DDR3 DIMM yuva ile 16GB'a kadar bellek desteği
    DDR3 2200/1600/1333/1066/800 MHz
  • evet kardeş ddr3 1gb 1333 mhz ram takılı
  • @attRaCtiVe arkadaşım montajda ufak bişey atlamışsındır, biraz soketleri vs.. bir kontrol et. Uzay montaj dene vs...

PC Montajı, arıza ve problem çözümleri (Videolar)
    PC Montajı - Bilgisayar toplama (resimli anlatım)
    Pc nasıl toplanır? Format nasıl atılır? Donanım seçimi, Raid ve dahası...
    PC Montajı, Arıza, Problem ve Çözümleri (Videolar)
    Konuların ilgili bölümlerinde bu ayrıntıyı bulabilirsiniz.

• Bİldiğim kadarıyla Dırr sesleri Hdd 'en kaynaklanan sestir.Bip Sesleri olmuş olsa biostan kaynaklı
  • ramdenmi acaba diyorum yani acayip bi durum 2gb kingston ddr3 1333 mhz cl9 ram sipariş etmek uzereyim baglantıla falan kontrol etmekten gına geldi ses cok uyuz GIRIRIRIRIRIR diye bir sesmi olur yahu
  • @attRaCtiVe bu sürekli ses; güç kaynağı arızası veya bir kısa devre olasılığını gösteriyor. Bileşenleri kasadan çıkarıp; uzay montaj denemenizi bu yüzden istedim. İlk önce sadece anakartı, sonra tek tek bileşenleri deneyerek bir sonuca ulaşabilirsiniz. Bu tam olarak RAM problemi değil, bence..
  • aslına bakarsan bende ramden şüpheleniyorum.Sistemin i5 sistem 1gb ram az görüyorum sisteme:)
  • bu elimdeki ram 1gb ddr3 1333 mhz cl8 yani cl8 le cl9 arasında ne fark var ondan dolayı yapabilirmi
  • Arkdaşların dediği parçaları tek tek söküp,yeniden takarmısın.Ya işlemciyi yada ram'i takarken bir hata yapmış gibisin ve ram'i bu sefer farklı bir slot'a tak işlemciyide yeniden söküp tak muhakkak,gerekli güç kablolarını taktığından emin ol.Bir şey'i yanlış yada eksik takmışsın gibi çünkü bileşenlerin gayet iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.