Şimdi Ara

Anakart Gitti mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP laptop'un fanını temizleyip macununu kontrol edeyim derken fan tarafındaki bir kablonun pinini yanlışlıkla kırdım. bilgisayarı açtığımda da hoparlörlerden ses gelmiyor. kulaklık takınca ses geliyor bir sorun yok. acaba bu kablo neyin pini, anlayan arkadaşlar bakabilir mi? tamir için komple anakart mı değişmesi lazım? :(

Soket kırılmadan önce genel bi foto çekmiştim. Sol fanın altındaki beyaz pin.

Anakart Gitti mi?

Bu da kırıldıktan sonraki çekim, yerine öylesine oturttum ancak pinler kırık ve monte edilemiyor.

Anakart Gitti mi?

Anakart Gitti mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cndncrr -- 8 Mayıs 2023; 18:9:30 >

• Yollar kopmuş ondan dolayı ses gelmez. Laptop tamircisine götür belki tamir ederler ama zor gibi duruyor bir çok yol kopmuş.

• Yolları yolup götürmüşsünüz, işini düzgün yapan bir pc tamircisine verin yeni yol çeksin kablo ve lehim ile.

Daha fazla oynatmadayın, veri yolları gözüktüğü için ne nereye gidiyor tamircinin işi kolaylaşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 8 Mayıs 2023; 18:54:40 >
  • anakart zarar görmüş müdür

• quote:

Orijinalden alıntı: cndncrr

anakart zarar görmüş müdür

Kalp krizi geçirmek ayrı düşüp dizini kanatmak ayrı. O hesap.

Zarar gördü elbette ama tamir edilemeyecek gibi değil. Forumdaşların dediği gibi yollar açık, işinin ehli birine götür halledecektir. Çok da panik olduğunu belli etme, fazla paranı alır.

Yani özetle olan sadece parana oldu. Canın sağ olsun, insanlar depremde her şeyini kaybettiler.

• çok hakllsın. teşekkürler herkese

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS MU MSİ Mİ SAPPHİRE Mİ
    8 yıl önce açıldı
    Adam gibi anakart önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.