Şimdi Ara

anakart + i3 2100k öneri istiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    fazla pahalı olmadan sistemimi güncellemek istiyorum. bütçe maximum 500tl
    biraz araştırma yaptım şu ürünleri buldum

http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/intel-dh67blb3-dh67blb3-intel-h67-soket-1155-ddr3-1333mhz-hdmi&dvi-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=52979

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-b75ma-p45-b75ma-p45-intel-b75-ddr3-2400mhz%28oc%29sata-30-usb-30-dvi&vga-anakart/productdetails.aspx?I_ID=60163

http://www.teknolojipazar.com/?urun-14206-MSI-Z77A-G43-Z77-VGA-DVI-HDMI-GLAN-SATA3-USB-3-0.html

aynı fiyatlarda diğer anakart tavsiyelerinizi değerlendirebilirim.

bu anakartlara i3 2100k işlemci düşünüyorum. bütçem ancak buna elveriyor.

şuanki sistemimde core2quad q8300 + gigabyte ep45t-ud3lr

ssd hdd takmak istiyorum o yüzden sata3 destekli anakart arıyorum.

teşekkürler...

• Ben z77a g43 aldim 3u arasindanda en iyisi o.
  • anladım hocam, teşekkürler tavsiye için. i3 işlemciyle uyumu nasıldır ? ssd falan kullanıyormusun ?
  • Arkadaşım birass overclock ile Quad 8300, i3 2100 ayarına gelir zaten bu kadar para harcayıp performansta bi fark göremeyebilrsiniz , sadece ssd için bu kadar masrafa değermi dersen bence değmez....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem0537

anladım hocam, teşekkürler tavsiye için. i3 işlemciyle uyumu nasıldır ? ssd falan kullanıyormusun ?

z77a-g43 ile i3 2100 kullanıyorum sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sormak isteyipte unuttuğum soruyu yanıtlamışsınız. teşekkürler.
    zaten şu anda 2.86ghz de kullanıyorum overclock ile. 3.0ghz yapamıyorum açılmıyor pc bunun nedeni ne olabilir ? i3 ün performansını bilmediğim için karşılaştırma yapamıyorum. daha performanslı sanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

quote:

Orijinalden alıntı: kerem0537

anladım hocam, teşekkürler tavsiye için. i3 işlemciyle uyumu nasıldır ? ssd falan kullanıyormusun ?

z77a-g43 ile i3 2100 kullanıyorum sorun yok

anladım hocam sağolasın.
  • Bence ssd biraz ucuzlasin ozaman bak bu islere. Bende ssd alcam ucuzlamasini bekliyorum. 64 gb lik ssdye 200 lira veremiyorum. Imkan var ama neden ilerde 100 tl belkide daha az bi fiyata alcagim seyi simdi 200 kusur liraya alayim dedim... Kolay gelsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Bence ssd biraz ucuzlasin ozaman bak bu islere. Bende ssd alcam ucuzlamasini bekliyorum. 64 gb lik ssdye 200 lira veremiyorum. Imkan var ama neden ilerde 100 tl belkide daha az bi fiyata alcagim seyi simdi 200 kusur liraya alayim dedim... Kolay gelsin...

böyle düşünmeniz oldukça normal tabi. ama benim hdd de sanırım bir sıkıntı war (WD 1Tb 64Mb). bişe kopyalarken bilgisayar donuyor. bende almışken ileriye dönük bir hdd alayım dedim. fiyatları da bu ara ucuzladı gibi. 264tl 120gb ocz ler vatan computer da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.