Şimdi Ara

anakart ışığı yanıyor ama pc acılmıyor yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bir nedenden dolayı power kablosunu değiştrdim bilgisayarıı açtım bir kaç saniye çalıştı ve sonra kapandı.

bundan sonra ne denedıysem acamadım bilgisayarı, eski power kablosunu denedim ramleri cıkardım taktım
    olmadı. ankart ışığı yanıyor ama tusa bastıgımda fanlar donmuyor pc acılmıyor

ne yapmam lazım ? problem nedir sizce ?

• psu girişlerini kontrol edin ..anakarta bağlı fanlara elektrik gitmiyor olabilir.. psu anakart bağlantısını cıkarıp takın .. psu fanı dönüyormu bu arada ..
  • yok psu fanı da donmuyor işlemci fanına kadar herşeyi cıkarp bastan taktım olmadı

biryerlde yeşil kablo var kıs devre yaptırın diyordu ama nasıl yapacagımı bilmiyorum

bios pilinide cıkarıp taktım bu arada olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warband -- 1 Mayıs 2012; 23:31:09 >
  • kısa devre derken .. sistemin açılması için mi ? ..
  • evet. tornavidayla. ama nasıl olacak bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warband -- 1 Mayıs 2012; 23:41:13 >
  • fakat açdıgınızda fanlar donmuyor ama anakart ısıgı yanıyor dıyorsunuz ..hanı sıstem acılıyor ama anakarta fanlara elektrık gıtmıyor gıbı sankı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

fakat açdıgınızda fanlar donmuyor ama anakart ısıgı yanıyor dıyorsunuz ..hanı sıstem acılıyor ama anakarta fanlara elektrık gıtmıyor gıbı sankı..

http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2Plus/M3A/ kart bu

anakarta elektrik gitmezse sistem nası acılırkı

tahminim o ışık anakarta elektirk gittigini gosterıyor ama anakarttan diger parcalara elektirik gitmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam dogru bende aslında onu demek ıstedım .. cumleyı dogru kuramadım .. aklıma pek bşi gelmıyor ..yanı fızıksel bır sorun yoktur umarım ..sistemi kople söküp ozellıkle elektrık gırsılerını ve tekrar toplayabılrsınız ..bu arada değiştirdiğiniz kablo sırasında girişlere bir zarar mı verdiniz acaba ? ..belkide çok basit bir durumdur gözden kaçıyordur.
  • yanmış olabilrmi acaba kart ama yanık kokusu gelmedi
  • bilemiyorum ..anakart üzerinde kapasütorlere bir bakın şişme falan yapan var mı ?
  • yok göremedim ne yapmak gerekir acaba
  • sanırım yardım almanız gerekecek .. ılgınc bır durum bır kablo degıstıreyım derken sıstem acılmıyor .. servıs bılgısayrcı v.s.. bıryere gosterın .. psu da bır sıkıntı olabılr ..eger ımkanınız varsa psu yu farklı bır sıstemde deneyebılrmısınız calsıyormu dıye ..eger psu saglam ıse anakartta sorun olmus olabılr ..

... ben sistemi goremıyorum sonucda ne yaptınız yazdıklarınıza gore yorum yapıyorum ..yukarıda yazdıgım ıhtımal .. sız yınede kablodan ve baglantılardan emın olun ..belkı bıyerde bırseyı atlıyorsunuz .. kablo sorunludur belkı .. yanı sorun daha basıt bırseydır umarım..
  • psu yu deneyecek durumum yok yarın biraz daha ugrasıcam artık
    teşekkürler yinede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.