Asus croshair formula v anakartim fx8350 işlemcim 2000 MHz 8 GB Ramin ve tagan 750 w PSU GTX 980 ekran kartı var
Şöyle bir problemim var PC bir türlü açılmıyor ancak CPU nün 2 enerji girişinden birini cikarirsak yada yerlerini değiştirirsen açılıyor tüm herşey calisiyor usblere elektrik geliyor klavye mouse ışıkları geliyor fanlar çalışıyor ama vindows gelmiyor anakartim uzerindeki işlemci arıza ışığı yanıyor ama sorun bununla da bitmiyor Sistem yük istemeyen işlerde sorun yok ama oyunlarda şöyle bir sorun oluyor bir çok oyunda var PC açıldı diyelim bazen mesela apex legends de 70fps aldığım oyun 35 un üstüne çıkmıyor ve oyunda bazı yerler siyah oluyor takiliyor kasılıyor bazense normal olarak calisiyor burada sorun nerede PSU 8-9senelik var acaba arambalarin motor gücü zamanla azalması gibi PSU dan işlemci yeterli elektriği cekemiyormu
emanet güçlü bir psu bulup deniyorsun evet güç alamazsa performans düşer.millet zannediyor ki 1.2v ile ryzen2 çalıştırdım yanıma kar kaldı.daha düşük fps alıyorum ben 1.25v ile 2700x'te GTA5'te ama 1.275v verince 10 fps atıyor sen diyorsun ki psu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme