Şimdi Ara

anakart işlemci ram aldım bios ekranı gelmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün akşam amd fx4100 işlemci; asus m5a78l anakart ve hi-level 4 gb 1600 mhz tek slot ram'e ek olarak 460w everest güç kaynağı aldım.Anakart üzerine işlemciyi ve rami satın aldığım yerde taktılar kolaylık olsun diye.Evde aynen anakartın kitapçığı üzerinde yazanlardaki gibi güç kaynağına bağladım.Daha önce intel işlemcili anakrt ile kullandığım harddiskleri bağladım.Bilgisayarı açtım ne bios geldi ne başka bişey.

Sırayla tüm parçaları söküp kombinasyonları denedim olmadı.Harddisklerden sorun oldumu diye onları söktüm bişey değişmedi.Güç kaynağını değiştirdim olmadı.Anakart pilini söktüm taktım olmadı.İşlemciyi kontrol ettim çıkardım taktım olmadı.Ram söktüm acaba anakart ötücekmi diye bi tepki vermedi.Ekran kartını söktüm onboard bağladım olmadı (anakartı 2 farklı bilgisayarda denedim sıkıntı yok).Anakart üzerinde bir darbe vs yapmadım.Anakart kasanın metaj yüzeyiyle temas etmiyor.Tüm parçaları kasadan söküp ahşap yüzeyde denedik olmadı.

Acaba neden olabilir? Exa'dan almıştım yarın götürsem açılmıyor desem sen bozdun derler mi acaba? Daha önce core 2 duo olan bilgisayarımı ve i5 olan bilgisayarım tek tek kendom topladım.Neredeyse 13 yaşımdan beri donanımlarla iç içeyim nasıl zarar veririm biliyorum ama çalıştıramadım.Anakartta mı bi sıkıntı var acaba?

• bence exa ya git 3.katta teknık serviste bir açmayı denesinler yardımcı olurla zaten çalıuşmazsa servise gider ve mutlaka faturanıda yanına al..
  • exa da bios guncellemesi yapilinca duzeldi; ramin de suprizi oldu arizaliymis o da degisti :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.