Şimdi Ara

ANAKART İŞLEMCİ RAM EKRAN KARTIM YANMIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımla işimi görüp normal bir şekilde kapamıştım. Sabah powera bastım. Monitörde görüntü yoktu ama pc nin sarı ışığı yanıyor ve işlem sesi geliyordu. Reset tuşuna bastım reset atmadı. Power tuşuna basılı tutup kapatmayı denedim kapanmadı. Sonra elektiriği kestim. İşlemcinin fanının oynamış olcağını düşünüp çıkarıp temizledim ve macun sürüp taktım. Rami kontrol ettim. Tekrar çalıştırmayı dendiğimde durum aynıydı. Sonra anakarta bakarken güç kaynağından anakarta bağlı kablonun yanık olduğunu gördüm.anakartı çıkardım , arka kısmında şerit şerit rengi değişmiş. Sanırım kavrulmuş baya. Bilgisayarcıya götürdüm onlarda diğer parçalarında yandığını söylediler. İnanmak içimden gelmedi. Aynı anda bütün hepsi :S Bütün parçaların bu duruma düşmesi neyin sonucu. 1 gün öncesine düzgünce kapatılmış sorunsuz pc wardı elimde pc yi götürdüğüm yerdekilerin yanılma olasılığı warmıdır

• İşlemcinin vs. yanması zor bi durumdur, fakat mümkündür. Buradan kesin bişey söylemek yanlış olur. Size tavsiyem bütün parçalarınızı başka bi pc deneyin.
  • Arkadaşlarının bilgisayarlarına tak dene bence.. Hemen karar verme atmak için
  • Bu tür sorunlarda genelde anakart kendini fada eder.Arkadaşların dediği gibi farklı bir pc de parçaları tek tek denemeniz gerekiyor
  • kesinlikle hemen üzülmeyin, bir arkadaşın bilgisayarı bozulmuştu tamirci anakart yanmış demiş. bana getirdi HDD bozukmuş, anakart taş gibi sağlam. Velhasıl arkadaşların da dediği gibi parçaları tek tek başka bir makinada denerseniz sağlıklı sonuca ulaşırsınız. geçmiş olsun.
  • aynı sorun bende de olmuştu anakart yanmış götürdük degiştirdi fazla bilgisayardanda anlamıyorum uyduruk bir anakart takmış ayrıca diger anakartıda verdi yanmış olan ama ben onun yandıgından şüpheliyim yanmadıgını nasıl alayabiliriz
    birde bu neden oluyor bilgisayar normal çalıyor ama 1 saat sonra açınca ekrana görüntü felan gelmiyor anakartın yanması bukadar kolay mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.