arkadaşlar klavye bi ara kısa süre ışıkları sönmekle birlikte gidiyordu sonra bu ışıklar 1 sn yanıp sönmekle tamamen gitti 2dkda bir 1-2sn ışıkları yanıp gidiyordu kasayı tamamen söküp temizledim tekrar topladım bios pili söküp taktım ramleri temizledim yine bi faydası olmadı fakat harici hard diski arkaya taktığımda geldi hdd yi çıkardığımda gidiyordu artık hdd yi takmama rağmen hiç bi belirti yok taktığım an klavyenin ışıkları 1 sn yanıyor sonra tamamen gidiyor klavyeyi başka yerde denedim sorun yok
sorun güç kaynaklı olabilirmi yoksa ana kart kaynaklımı şüpem odurki bir ara kasayı temizlerken elektrik süpürgesini powersup ızgarasına tuttuktan sonra bu belirtileri almaya başladım ama yeni bi güç kaynağı alıp sorunu çözemezsem bide anakart almak durumunda kalıcam 95w soket am+ anakart var eski olduğu içinde yenisini bulmak zor yada uyumlusunu en olmadı yeni kasa toplamayı düşünüyordum fakat dolar ve son gelen zamlarla orta yollu bi kasa bile 3bin tl biraz beklemek gerek diye düşündüm yardım lütfen gerekirse sistemi yazabilirim