Herkese merhaba arkadaşlar. Daha önceden sistem tavsiyesi için konu açmıştım. Fakat şu son alma safhasında kararsız kaldım. Genel olarak sistem kafamda şekillendi. SSD: https://www.n11.com/urun/samsung-970-evo-mz-v7e500bw-500-gb-nvme-m2-ssd-616601 Yalnız anakart konusunda Asus'un NVME ve GEN4 olaylarından sonra iyice kafam karıştı. Ben de MSI almayı düşündüm Sizce ne yapsam daha doğru olur. |
Anakart MSI mı ASUS mu Olmalı?
-
-
özelliklerine bakmadım fakat genel olarak bu işi MSI iyi biliyor.
-
Z490 anakartlarda kesinlikle Asus alınmamalı alttaki konuda detayları yazıyor. Msi z490 gaming plus alabilirsiniz yada biraz daha uygun fiyatlı olarak msi z490 a pro modeline bakabilirsiniz.
-
Evet hocam o konudan sonra kafam karıştı zaten. Ben de MSI'a yönlendim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ryzen TevfikEvet hocam o konudan sonra kafam karıştı zaten. Ben de MSI'a yönlendim.
İlerleyen dönemlerde pci ex 4.0 nvme ssd kullanmak isterseniz msi modelleri işinizi görür her türlü.
-
Asus son pci 4 skandalından sonra kesinlikle tavsiye etmem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-XHocam bu güzel öneri için teşekkürler. Siz olsaydınız hangisini alırdınız;
MSI MB Z590 PRO WIFI mi MSI MPG Z490 GAMING PLUS mı?
-
Fiyatları yakın olduğu için z590 chipset önerdim, 11.nesil cpu ile x4 NVMe arayüzü kullanmak istiyorsanız güncel olanı almak daha iyi diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben 10. Nesil i7 10700F kullanacağım. Upgrade etme ihtimalini düşününce z590 daha önde duruyor. Özellik olarak da sanırım z590 daha iyi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X