Şimdi Ara

Anakart Onarımı & Ankara İçi Onarım Yapacak Yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasım 2008'de anakartımın üzerindeki küçücük bir parçayı kırdım ve daha sonrasında paket bandıyla 2 gün öncesine kadar idare ettim. 2 gün önce kompresörle hava tutarken bant koptu ve kırılan parçayla anakartımın üzerinden düştü. Neyse ki parça kaybolmadı. Bu parça kırık olduğu için sistem sık sık mavi ekrana düşüyor, sol hoparlörden ses gelmiyor ve ben daima diğer parçalara zarar gelmesi endişesini taşıyorum. Ankara içinde anakartımın üzerindeki aşağıdaki resimlerde gösterdiğim parçayı tamir edebilecek, güvendiğiniz, bu işin ehli dediğiniz bir elektronik ustası veya bu işi yapabilecek bir usta var mıdır? Pazartesi, en geç salı günü tamir ettirmek için önerdiğiniz ustaya götüreceğim.

ANAKARTIN GENEL GÖRÜNÜMÜ VE KIRILAN PARÇANIN POZİSYONU

KIRILAN PARÇA

• o parça düşündüğün kadar büyük bir arıza değil.herhangi bir tv veya telefon tamircisine yaptırabilirsin.
  • ufak bir lehim atılacak + parça takılacak inş yüksek bir fiyat çekmez size
  • Kırılan parça sanırım sağlam, tam lehim yerlerinden kopmuş gibi duruyor. Bunun için muhafazaya aldım. 3 arkadaş sağolsun cevap atmışlar bana ve 10 liralık bir şey demişler, pazartesi bakacağım. İlgilenen herkese içtenlikle teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.