Şimdi Ara

Anakart Performans İçin Önemlimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İNTEL CORE2DUO E6400 İŞLEMCİ
    ASUS P5B ANAKART
    TWİNMOS 1GB DDR2 667 MHZ RAM
    XFX 7600GT XXX ED EKRAN KARTI
    SAMSUNG 160GB SATA2 NCQ 7200 RPM 8MB CACHE HDD

almak istiyorum ama anakart biraz pahalı daha ucuz ama performanslı varmı anakart o kadar da hız ı ayarlıyormu normal sorun çıkarmayan kartlar varmı daha ucuz.Teşekkürler...

• asrock lar ucuzmuş asrock un en kaliteli modeli hangisi?
  • eee arkadaşlar siz ne dersiniz?
  • conroe için en pahalı anakartın bile sorun cıkarmayacagı garanti edilemez
  • hayır yani ds 3 ile bir kaliteli asrock arasında ne fark vardır

asrock daha ucuz o zaman asrock daha iyi görünüyor.
  • Anakart pc hızını etkilermi oyundaki hızı etkilermi etkilerse ne kadar etkiler?
  • quote:

Orjinalden alıntı: İbrahim_869

Aradaşlar ben;
    İNTEL CORE2DUO E6400 İŞLEMCİ
    ASUS P5B ANAKART
    TWİNMOS 1GB DDR2 667 MHZ RAM
    XFX 7600GT XXX ED EKRAN KARTI
    SAMSUNG 160GB SATA2 NCQ 7200 RPM 8MB CACHE HDD

almak istiyorum ama anakart biraz pahalı daha ucuz ama performanslı varmı anakart o kadar da hız ı ayarlıyormu normal sorun çıkarmayan kartlar varmı daha ucuz.Teşekkürler...

Dostum Bende senin gibi P5b Veya Ds3 almayı düşünüyordum ama çok detaylı ve günlerdir yaptığım araştırma sonucu bugün Gigabyte Dq6 Almaya karar verdim.Bu kart sorunlu bi kart şu an için yeni bios'larla sorunlar düzelmedi sanırım(yanlış ısı ölçümü gibi) ve kuzey köprüsü o.c yapınca ısındığını hatırlıyorum bunu soğutmak için para harcayacağına git bi tane dq6 al veya p5b deluxe.Dq6 nın avantajı voltaj dalgalanması olmaması ve iyi soğutma sistemi iyi düşün iyi karar ver acele etme..

Şunun güzelliğine bi baksana linkkkkkk

Daha ucuz board alma bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stekemen -- 22 Eylül 2006; 1:05:44 >

• e6300 icin tavsiye edilen anakartlar pahalı oluyor
  • anakart pc in temelidir.temel sağlamsa pc iyi verim verir
  • p5b aldım bugün beğendim güzel yapmışlar. herhangi bir problemle karşılaşmadım.
  • ne çok pahalı ne de çok ucuz bir anakart al 150 - 200$ arası birşey al derim
  • peki p5b alsam memnun olurmuyum düz olanını birde deluxe ile düz ün arasında ne fark var?
  • deluxe profesyoneller ve oc çılgınları için tasarlanmış,düzü ise ev kullanıcıları için gayet yeterli bi boarddur
  • düz olarak asus'un sitesinde 965 için P5B ve P5B-E gözüküyor, bu ikisinin arasında gördüğüm tek fark E olanında arkada fazladan 1 x IEEE1394a çıkışı olması , hoş ne işe yarar birisi açıklasa süper olucak
  • benim eski casper beyaz,gri kasam olurmu yawww.core 2 duo takıcam:(

sistemin ısınır yanabilir diyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.