Şimdi Ara

anakart problemi!!! yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende p4 3.0ghz işlemci var ve anakartımda intel hangisi olduğunu tam bilmiyorum...
    anakartın 12voltluk girişi yandı power girişlerinden küçük olan ve pc çalışmıyo..

lga 775 asrock anakart sipariş eettim ve oda açmadı...bu işlemciye uygun anakart yenilerden hangisi olabilir veya ikinci el bu işlemciye uygun anakart nasıl bulabilirim bana anakart önerecek olan varmı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_gaddar -- 12 Nisan 2010; 18:26:16 >

• veya şöyle söyleyim oyun için ki oynadığım tek oyun heros of neweart...

sistemim biraz eski idi ama anakart yanınca bu özelliklerin çok çok olmasada bir kademe üstüne çıkmak istiyorum..

bütçe en fazla 300 350 dersek bu sisteme neler yapabilirim...

sistemim...;;

- Radeon X550 ekran kartı...

-1gb ddr2 ram

-p4 630 3.ghz işlemci...

-anakart yandı dediğim gibi

-7.1 seskartı creative 24 bit

bana birazcık yardım edin okuyup geçmeyin çok sık giren biri deilim ama sitede ne kadar bilgi sahbi piyasayı takip eden arkadaşlar olduğunu biliyorum...lütfen öneri yardım bişeler yapın saolun şimdiden..
  • konu başlığını konuyla ilgili olarak değiştirin lütfen.

## TEKNİK YARDIM BÖLÜM KURALLARI ##
  • o volt girisi islemciye guc saglar. sanirim yeni gelen anakart saglam fakat islemcinde arada gitmis olabilir. cunku 630 u acmayan hic bir anakart yok bildigim. tum lga board lar 630 veya soyle diyeyim 6xx serisini aciyor.
    tum parcalarini test edip ne saglam ne bozuk ona gore hareket edersen daha iyi olur kanimca.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.