selam arkadaşlar. benim 10 senelik külüstür bir masaüstü bilgisayarım var. bunu daha kullanılabilir bir hale dönüştürmek istiyorum. zira aşırı kasmalar donmalar oluyor. anakart üzerinde 2 tane ram soketi var. bir tanesinde 512 ram var. diğer soket ise boş. ben buraya da bir 512 RAM almak istiyorum.
Veri Yolu (FSB) Özellikleri Yol Türü Intel GTL+ Yol Genişliği 64 Bit Gerçek Saat 200 MHz (QDR) Etkin Saat 800 MHz Band Genişliği 6400 MB/s
Bellek Yolu Özellikleri Yol Türü DDR SDRAM Yol Genişliği 64 Bit DRAM:FSB oranı 1:1 Gerçek Saat 200 MHz (DDR) Etkin Saat 400 MHz Band Genişliği [ TRIAL VERSION ] MB/s
Çipset Yolu Özellikleri Yol Türü Intel Hub Interface Yol Genişliği 8 Bit Gerçek Saat 67 MHz (QDR) Etkin Saat 267 MHz Band Genişliği 267 MB/s
Anakart Teknik Bilgisi CPU Soket/Slot 1 Genişleme Yuvaları [ TRIAL VERSION ] RAM Yuvaları 2 DIMM Tümleşik Aygıtlar Audio, Video Fiziksel Boyut Micro ATX Anakart Ölçüleri 220 mm x 240 mm Anakart Çipseti i865GV Ek Nitelikler [ TRIAL VERSION ]
Anakart Üreticisi Firma Adı Intel Corporation
kocaeli'de yaşıyorum. yukarıda verdiğim linkteki ram'leri en yakın nerden bulabilirim? veya türkiyede satışı var mıdır?
asıl soruyu sormayı unuttum.
hali hazırda olan 512 MB RAM'ım; Nanya M2U51264DS8HC1G-5T marka/model.
2. ram yuvasına az önce yukarıda verdiğim, intel anakartımın desteklediği RAM'lerden biri olan Kingston ValueRAM 512 MB 333MHz PC2700 DDR DIMM Desktop Memory (KVR333X64C25/512)'u taksam ikisi toplamda 1024 MB olarak sıkıntısız bir şekilde çalışır mı?