Arkadaşlar,bilgisayarda oyun keyfi yaşayabilmek için 1-1 buçuk senem kaldı.Aşağıdaki gibi bir sistem toplamayı düşünüyorum.Sistem kesinlikle güncellenmeyecek.Bu yüzden sizden güncel olması gerekmeyen bir anakart ve kasa tavsiyesi istiyorum.Sistemin toplam bedelinin 750 Tl yi geçmemesi lazım.Bir de sorum var.Bu sistem bir buçuk yıl için gta4,fifa 11(next-gen olacak deniyor) gibi oyunları yüksek sayılabilecek ayarlarda çalıştırır mı?Sistemi yazıyorum.
AMD Athlon II X3 435 2.9 GHz 1.5 MB Cpu 2 GB Ram olacak.(Bunu yazmayı unutmuşum.Bir de ram tavsiyesi lazım zahmet olmazsa) Samsung 500 7200Rpm SATA2 16Mb HDD POWERCOLOR HD4850 512MB GDDR3 256bit HDMI 16x
Elimde DVD sürücü ve 19" monitör mevcut.Son kez tekrarlıyorum.Bu parçalara uyacak ve tüm sistem bedelini 750 tl üstüne çıkarmayacak şekilde Ram,Anakart ve Kasa tavsiyesi istiyorum.Sistem sadece bir buçuk yıl kullanılacak.Şimdiden teşekkürler.
ekran kartını hd5770 yap. hd4850 alınmaz bu saatten sonra. 785-870-880 çipsetli anakartlardan alabilirsin. rami de 4 gb almanı öneririm.
Tavsiye için teşekkürler ama yazıyı okumadınız galiba.Sistemin uzun ömürlü olmasına gerek yok.Bir buçuk yıl götürmesi yeterli olur.Ayrıca maksimum 750 tl ödeyebiliim tüm sisteme.Lütfen sadece bu parçalara uyumlu tavsiyelerinizi söyleyin.
öncelikle şunu belirtiyim yazınızı elbette okudum ama, bütün sisteme 750 lira az geliyor birbuçuk yıl kullanacak olmanız çok fazla değiştirmiyor olayı, amacımız birbuçuk yıl elinizdeki paraya en performanslı bilgisayarı toplamak, biraz daha çıkıp ekran kartınızı yükseltmenizi öneririm.
Şimdi fark ettim ki cevabım biraz yanlış anlaşılabilecek tarzdaymış.Sanki sinirliymişim gibi göstermiş.İlginize ve tavsiyelerinize çok teşekkür ediyorum.