Şimdi Ara

Anakart seçimi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bendeki sistem biraz uyumsuz geçen seneden kalma bir çok hatam oldu 3-4 aya piyasa canlanıcak araştırdığım kadarıyla ama o zamana kadar rahatlamak için zayıf olan Norwoodmuydu neydi o zamanın p4 işlemcimi değiştirmeye karar verdim.Uygun ve hesaplı olarak gördüğüm Athlon 64 3000+ VENICE (1.8GHz, 512K, S939) BOX İşlemci var ve tabi bunun yanında AMD uyumlu anakart almam gerekicek bu konuda seçim yapamadım.Ekran kartım 6600GT AGP 8X ancak şu an işlemci yüzünden tam performans alamıyorum. Kart AGP bu yüzden yeni PCI destekli anakartlardan alamicam ama ileriye dönük yani 6600GT nin hakkını alabileceğim bir AGP kart lazım bunun içinde 100$ ı geçmeyen şu ikisini düşündüm;

ASUS - A8V Deluxe (VIA K8T800PRO,GLAN,SATA,RAID,S939) Anakart 100$

EPOX - EP-9NDA3+ (NF3 Ultra, GLAN, SATA, RAID, S939) Anakart 99$

Ekran kartı Nvidia olduğundan epoxa daha yakınım.Onayınızı,önerilerinizi ve bilgileriniz bekliyorum teşekkürler...

• vıa çipsetli anakartların hepsini sil sorun çıkarıyolar onlar...
  • Bence sen Asus a daha yakın ol Deluxe her zaman ıyıdır NF3 un pek bı fayda saglıcagını dusunmuyorum
  • Şimdi daha çok çelişiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: abdurrahimk

vıa çipsetli anakartların hepsini sil sorun çıkarıyolar onlar...

asus'sa sorun yok ..2 ayrı sistem topladım biri bana diğeri arkadaşa ikiside ASUS - A8V modeliydi- Deluxe değil .. ama sonradan öğrendiğim birşey vardı.. tiwinmos ddrem kitapçığında da yazdığına göre desteklen miyordu ..benim ddremler eski sistemden kalma tiwinmosdu ve ilk kurduğum zaman problem çıkartı özelikle dual olarak çalıştırdığımda vs vs kısaca kingston vs ddremler pek sorun teşkil etmeyecektir denemedim ama kitapçığına ismi vardı.. bunları ASUS - A8V Deluxe seçenek belirtiğin için yazıyorum benim kartın bir üst modeli belki yaşadığım sorunlar bunda yoktur veya vardır benden uyarması .. ben şu an cana var gibi kulanıyorum . birde bu ilk montajdaki ddr problemi olmasaydı ..

• hmm bendeki ramler 1 GB Twinmos DDR 400 Dual Channel...Deluxenin özelliklerinde ddr 400 ve çift bellek mimarisinin desteklendiği söyleniyor deluxe olmayan modelede baktım ondada aynı acaba sende neden sorun oldu...
  • Başka bir önerisi olan yokmu mesela MSI MS 7025 K8N Neo 2 Platinum (NF3 250GB,GLAN,SATA) Anakart 95$ ama kullananlardan bilgi almak daha ii olur şimdi ben epoxun yazdığım modelini sorunsuz gördüğüm için tercih ettim MSI ın AMD desteği hakkında pek bilgim yok bu kartlar biraz eski olsada çok ucuz değiller bu yüzden aklımda bişi kalmasını istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim...
  • EPOX EP-9NDA3+ (NF3 Ultra, GLAN, SATA, RAID, S939) Anakart 99$+kdv

bunu seçebilirsin o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 9 Haziran 2006; 2:30:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

MSI MS 7125 K8N-Neo4 F (NF4,GLAN,SATA,RAID,S939) Anakart 92$+kdv

güzel bir amd kartı

Bu kartın VGA arayüzü PCI-E x16
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.