Merhaba arkadaşlar 1 sene önce i7-7700 ve gtx 1060 3gb tabanlı bir sistem topladım fakat anakartı çok düşük aldım bütçeden dolayı anakartım msi h110m pro-vd o kadar kötü değil anakart fakat ses yongası berbat oyunlarda Hyperx Cloud Revolver S kulaklığım var ve malesef ses kasamıyorum kulaklığın ses kartıda istediğim verimliliği vermiyor şuan anakartı değiştirmeyi düşünüyorum ses yongası kaliteli 500-600 tl bantlarında bir anakart önerebilecek var mı ? Veya kulaklık dac ve amfisi olan Fiio E10k mı alsam ?
Anakartı değiştirmek yerine yeni 500-600 tl ye alabileceğin çok güzel ses kartları var her türlü tatmin eder seni.
Kulaklığın kendi kartı zaten o kulaklık için dizayn edilmiş ondan tatmin olmuyorsan kulaklıkta iş olmayabilir. Asus'un ses kartları var onları ya da benzeri kartları kullanan bir tanıdığın vs var ise onlarda bir test etmeni tavsiye ederim. Soar, Xonar kıl tüy diye bir sürü isimlerle satılıyor. Kulaklığının beklentini tatmin edip etmediğini anlamadan extra masraf yapmamanı öneriyorum.