Şimdi Ara

anakart sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ) epox 8k9a7ı diye bir anakartım var. açılış düğmesine basınca işlemci fanı ufak bir hareket yapıyor sonra hiç bir tık yok sizce ne olabilir..tamir olabilirse sağlam bir yer bilen varmı...

2 ) birde msi kt400 (şu kırmızı ana kart varya o işte) açılış 8 kısa sinyal veriyor ekrana hiç birşey gelmiyor (ana kart hariç herşeyi değiştire bildim çözüm olmadı ) 8 kısa = Video Ram yanlis yazma hatasıymış bunu nasıl düzelte bilirim yada tamir imkanı varmıdır ?

ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

• selam, kt400 için önerim şu: bios reset'i denedinmi? İşe yarayabilir. (son pci slotunun orda ilgili jumper olması lazım, kt600 kullanıyorum en azından benimki orda).Belki biliyorsundur ama yinede yazayım, 1 ve 2. metal bacağı birleştiren o plastik başlığı, 2 ve 3. metal bacakları birleştirecek şekilde tak. 1-2 sn bekle ve eski haline getir.

bu epox ta da işe yarayabilir.
  • epox 8k9a7 bu boarda taktığın işlemcide sorun olma ihtimali varmı bendede vardı boyle bir sorun
    işlemci arızalı olduğunu tespit ettik
  • ilk sorunun için farklı bir PSU denedin mi hiç
  • epox 8k9a7ı anakartın arızalı
  • Galiba ikiside gitti galiba... ama msi 'den halen umutluyum ... bunları tamir yaptıra bileceğim bir yer tanıyan varmı, yazıcıoğluna gitmek gerekcek galiba...
  • işlemcin arızalı arkadaşım yada anakart ve işlemci ikiside arızalı başka bi işlemciyle deneme şansın varsa başka bi işlemciyle dene
    saygılarımla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    anakart hdmi ses alma sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.