Arkadaşlar bende masaüstü bilgisayarımı lcd ye baglayıp ses sorunu yaşayanlardanım,evet daha önce forumda bu şekilde başlık açıp yazılanları okudum,fakat hiçbir sonuç alamadım:( Sizden ricam elinizden geldiği kadar bildiklerinizi paylaşmanızdır.Nvidia 9600 gt ekran kartı,Asus P5KPL-AM SE Motherboard'ım var.Sevgili dostlar spdif kablosunu ekran kartına güzelce taktım,ama bordumun üstünde spdif yazmasına rağmen tam olarak giriş yeri belli olmuyor.Ben yinede baya bir yerlere takarak denedim ama olmadı:(Acaba doğru yere takarsam otomatıkmen ses aygıtlarında spdif ses ayarları çıkarmı? Lütfen yardımcı olun.
Denetim masası ses özelliklerine bakın genelde spdif out veya digital output gibi isimlerle seçenek mevcut,onu seçtikten sonra deneme yapın. Spdif çıkışın tam yeri için anakart kitapçığına bakabilirsiniz.
hiç boştan yere uğraşma anakartında yazılı yerde pin çakılmamış üzgünüm yeni bir anakart alman lazım
quote:
Orijinalden alıntı: lamazibagvi
hiç boştan yere uğraşma anakartında yazılı yerde pin çakılmamış üzgünüm yeni bir anakart alman lazım
9 Ocak 2011; 2:28:40
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
quote:
Orijinalden alıntı: lamazibagvi
9 Ocak 2011; 2:28:40
Aynı anakartta aynı islemi denemis ve pinlerin olmadıgını anlayınca bilgilendirmek istemis fakat konu tarihine bakmamıs.