Şimdi Ara

anakart spdif monte şekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende masaüstü bilgisayarımı lcd ye baglayıp ses sorunu yaşayanlardanım,evet daha önce forumda bu şekilde başlık açıp yazılanları okudum,fakat hiçbir sonuç alamadım:(
    Sizden ricam elinizden geldiği kadar bildiklerinizi paylaşmanızdır.Nvidia 9600 gt ekran kartı,Asus P5KPL-AM SE Motherboard'ım var.Sevgili dostlar spdif kablosunu ekran kartına güzelce taktım,ama bordumun üstünde spdif yazmasına rağmen tam olarak giriş yeri belli olmuyor.Ben yinede baya bir yerlere takarak denedim ama olmadı:(Acaba doğru yere takarsam otomatıkmen ses aygıtlarında spdif ses ayarları çıkarmı? Lütfen yardımcı olun.

• Denetim masası ses özelliklerine bakın genelde spdif out veya digital output gibi isimlerle seçenek mevcut,onu seçtikten sonra deneme yapın. Spdif çıkışın tam yeri için anakart kitapçığına bakabilirsiniz.
  • hiç boştan yere uğraşma anakartında yazılı yerde pin çakılmamış üzgünüm yeni bir anakart alman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lamazibagvi

hiç boştan yere uğraşma anakartında yazılı yerde pin çakılmamış üzgünüm yeni bir anakart alman lazım

9 Ocak 2011; 2:28:40
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

quote:

Orijinalden alıntı: lamazibagvi

hiç boştan yere uğraşma anakartında yazılı yerde pin çakılmamış üzgünüm yeni bir anakart alman lazım

9 Ocak 2011; 2:28:40

Aynı anakartta aynı islemi denemis ve pinlerin olmadıgını anlayınca bilgilendirmek istemis fakat konu tarihine bakmamıs.

Olsun bilgilendirme icin tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.