Şimdi Ara

Anakart start almıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisyarım power düğmesine basınca açılmıyor
    power supply nin arkasındaki düğmeden elektriği kesip açtığımda kendi kendine çalışmaya başlıyor
    sonra yine power düğmesine basılı tutup kapatabiliyorum fakat tekrar power düğmesine basıp açamıyorum
    power düğmesinin bağlandığı yeri birbirine değdirip kısa devre ile denedim yine açılmıyor
    bios u resetledim yine olmadı
    başka power supply denedim yine olmadı
    bu anakartın derdi ne olabilir acaba?
    bir de power supply nin yeşil ve siyah kablosuna bir düğme yapmayı denesem acaba bir çözüm veya sorun olur mu?

• Sanırım anakartızla kasanın teması sorun çıkarıyor. İmkanınız varsa sistemi uzay montajında normal şekilde çalışıyor mu diye kontrol ediniz. Eğer ki normal çalışıyorsa anakrtı vidaladığınız yerlere yalıtım yaparak sorunu çözebilirseniz. Ancak uzay montajda da aynı sorunu yaşıyorsanız güç kaynağınızda bir sorun olabilir.
  • malesef uzay montaj yaptım yine fayda etmedi
    aynı şekilde power supplyden açınca açılıyor
    power düğmesinden basılı tutup kapatıyorum sonra yine açılmıyor
    bu arada power düğmesine basılı tutmazda kısa süreli basıp bırakırsam sanki reset düğmesine basmışım gibi davranıyor
    power düğmesini anakarttaki reset düğmesinin yerine mi taktım diye düşündüm ama doğru yere takmışım
    bu arada bahsettiğim power düğmesi uzay montaj için başka bilgisayardan söktüğüm bir düğme sadece kasa ile alakası yok yani

düzeltme: şimdi farkettim bilg. açıkken power butonuna bastığımda reset atmıyor
    ekrandaki görüntüyü kapatıp açıyor
    galiba bastığım süre içinde anakarta kısa devre yaptırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreams82 -- 30 Ekim 2009; 11:38:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.