Anlıyorum fıyat bakımından aralarında fazla bişey yok fıyat benim için önemli degil performans yönüyle bbakıyorum acıkcası
quote:
Orijinalden alıntı: Rubarmajian06
Anlıyorum fıyat bakımından aralarında fazla bişey yok fıyat benim için önemli degil performans yönüyle bbakıyorum acıkcası
Çarpan kilitli işlemci kullanıyorsunuz alacağınız hiçbir anakart performansı etkilemez.
Lana-Del-Rey
kullanıcısına yanıt
ilerde üst seviyeli işlemci almayı düşünüyorum ama şuanlık anakart tercih etmek istedim kendim anakart h81 modelli düşük anakart kullanıyorum.
Rubarmajian06
kullanıcısına yanıt
i5 4460 için H serisi anakart gayet uygundur.
Rubarmajian06
kullanıcısına yanıt
H97 chipset sisteminiz için idealdir
deatless22
kullanıcısına yanıt
şuanlık degiştirmek istiyorum performans olarak farketmez dıyosunuz k işlemçi olmadıgın için ama içerisindeki ses özelligi benim işime yariyabilir gaming oyunlar oynuyorum cs go olsun ses kasmada ses daha berrak kulaklık siberia frostlblue kullnıyorum
FairLighty
kullanıcısına yanıt
peki bu anakart tercih ettigimde kullandıgımda farklılık sizce neler olabilir şuan alırsam boşa mı almış olurum gereksiz mi olur ?
teşşekkür ederim ilginiz için h97 alıcam sanırım pıng olayıda gercekden etkili olursa 1600mhz 3000nhz oyunlarda etkisi varmı sizce yoksa 1600mhz yeterlimi cunku 8gb 1600hz ram kullanıyorum alıcam anakartda desteklıyce 1600mhz.
Rubarmajian06
kullanıcısına yanıt
pingde etkili tabi ama internetinde önemli. Oyunlarda mhz nın etkisi yok. 1600 idealdir
deatless22
kullanıcısına yanıt
peki sizce GIGABYTE G1.Snipe görüşleriniz nerelerdir fıyat bakımından şuan uygun durumda 320tl fıyat var h97 80 tl fıyat farkı var 2 sınız özellik bakımından aynı oldugunu düşünüyorlar ?
ilerde üst seviyeli işlemci almayı düşünüyorum ama şuanlık anakart tercih etmek istedim kendim anakart h81 modelli düşük anakart kullanıyorum.
i5 4460 için en mantıklı anakart H serisi olacaktır; zaten H81 anakartın var. İleride işlemciyi K serisine terfi ettireceksen Z97 Pcmate'in fiyatı makul sayılır:
anakart bütçe olarak 400tl ayırdım h97 almak bıraz daha aklımda var almışken bıraz daha iyisini alalım dıye düşündüm m85msı bıraz daha eskidi h97 gamıng daha guclu performans oldugunu düşünüyorum