Merhaba arkadaşlar bana İ7-7700k ve GTX1060 a uygun max 600 ü geçmeyecek (ne kadar uygun olursa daha iyi :) ) bir anakart tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
Merhaba,
Aslında çıkabilirseniz Asus PRIME Z270-A modelini alın derim daha verimli olacaktır. Bütçemin dışına çıkmayacam derseniz PRIME H270M-PLUS modelini öneririm.
Bütçeyi çok zorladım hocam bir şeylerden kısabilirsem bakacağım :)
twonumber
kullanıcısına yanıt
Arranger.
kullanıcısına yanıt
çok güzel bir şekilde açıklamışsınız hocam teşekkür ederim :)
twonumber
kullanıcısına yanıt
@Arranger. önerdiği anakart daha iyi sizin linkini koyduğunuz anakarttan. 7700K ile Z270 daha mantıklı olur, overclock yapabilirsiniz. B250'de overclock yapamazsınız.
Firienholt
kullanıcısına yanıt
Hocam şuan msi z270 gaming m5 bunda kampanya varmış ssd hediyeli.Bunu almayı düşünüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz?
twonumber
kullanıcısına yanıt
Bütçeniz müsaitse ve overclock yapacaksanız Z270 Gaming M5 daha iyi bir seçim olur.
Firienholt
kullanıcısına yanıt
Hocam anaakartta yine işler sarpa sardı ya parayı denkleştiremedim M5 hayal oldu :( hocam @Arranger hocamın tavsiye ettiği anakart sizcede en uygun anakartmıdır bana göre fiyat ve performans açısından. İşlemciyi de i5 7600K alacağım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme