ben yeni bir işlemci ve anakart alıcam fakat elimde kalan parçaları heba etmek istemiyorum .. elimdeki ekran kartı ve rami kullanmak istiyorum bu mümkün müdür? elimde ati radeon 9600xt ekran kartı corsair 1gb ddr ram war bunları takıp core2duo çalıştırıcak bir anakart önerirmisiniz size zahmet.. şimdiden teşekürler..
walla arkadaşım genelde sistem upgrade edenler hepsini değiştirmek zorunda kalıyor.işlemciyi değiştiriyorsun buna bağlı olarak büyük ihtimalle anakartınıda değiştirmen gerekiyor.haliyle ramleride yüksek bi model seçiyorsun.anlayacağın bu böyle devam edip gidiyor. tabi yukarda yazdıklarım sorunun cevabı değil ancak elinde olan parçalar hakkında detaylı bilgi verirsen soruna daha uygun cvplar alabilirsin
Evet ya aynısı bana oldu ben de şöle bişi yaptım ..... ramlar ddr - ekran kartı 9550 agp o yüzden
ben yeni bir işlemci ve anakart alıcam fakat elimde kalan parçaları heba etmek istemiyorum .. elimdeki ekran kartı ve rami kullanmak istiyorum bu mümkün müdür? elimde ati radeon 9600xt ekran kartı corsair 1gb ddr ram war bunları takıp core2duo çalıştırıcak bir anakart önerirmisiniz size zahmet.. şimdiden teşekürler..