Şimdi Ara

Anakart tavsiyesi ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdik bizim a7s333 u pc-gold un teknık servısıne teslım ettım ama arızayı gıdermıyorlar sadece bellı bır sure daha gecıktırıyorlar asus karımdada zılyon tane problem var ...
    neyse AMD athlon 2000xp ıcın anakart tavsıyesı rıca edıyorum 50-75 arası + kdv ...
    eskı tavsıyelerı aradım ama guncel bır tavsıye bulamadıgım ıcın yazıyorum ...
    sımdıden tesekkurler ...

• gigabyte alsana...
    quote:

Orjinalden alıntı: delucian

şimdik bizim a7s333 u pc-gold un teknık servısıne teslım ettım ama arızayı gıdermıyorlar sadece bellı bır sure daha gecıktırıyorlar asus karımdada zılyon tane problem var ...
    neyse AMD athlon 2000xp ıcın anakart tavsıyesı rıca edıyorum 50-75 arası + kdv ...
    eskı tavsıyelerı aradım ama guncel bır tavsıye bulamadıgım ıcın yazıyorum ...
    sımdıden tesekkurler ...

• 60-65$ arası msı k7n2 delta-lsr modeli var.
  • eğer overclock yapmayacaksan msı k7n2 delta2 lsr yi tavsiye ederim.overclock yapacaksan 10$ daha fazla ver minimum epox 8rda+ pro alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fıratkale -- 25 Ocak 2005, 17:50:19 >
  • Yaw bu intel anakartlar nasıl oluyor.... tavsiye edermisiniz??????*
  • ASUS A7N8XX AMD NFORCE2 5.1SESLAN bu boardı tavsiye ederim sana hem kaliteli hem işini gorur fiyatı 69 +kdv
  • intel anakartlar fena degildir ama bana gore sıralama asus / gıgabyte / intel olarak gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    i3 8100 için Anakart Tavsiyesi?
    6 yıl önce açıldı
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tehh aldım bile keşke daha önce baksaydımm.... Neyse
  • işlemcin amd imiş. bence soltek al. güzel bir board. ve de overclock olayında sorunsuz çalışıyor.
  • MSI tavsiye etmişti daha önce arkadaşlar. O paraya daha iyisini alamazsın, düşünme al..
  • AMD için Epox kullan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.