Şimdi Ara

Anakart Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amd islemcili bir sisitem topluyorum anakart konusunda
    http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/asus-m5a97-r20-m5a97-r20-amd-970sb950-am3+-ddr3-2133mhz-(oc)-usb-30-sata-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=62235
    Bu mu Yoksa
    http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/msi-990xa-gd55-990xa-gd55-am3+-amd-990x+sb950-ddr3-2133mhz(oc)-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=57114
    Bu mu hangisi yardimci olursaniz sevinirim Bu arada herkesin Ramazani Mubarek Olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HCK42 -- 18 Temmuz 2013; 14:55:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HCK42

Amd islemcili bir sisitem topluyorum anakart konusunda
    http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/asus-m5a97-r20-m5a97-r20-amd-970sb950-am3+-ddr3-2133mhz-(oc)-usb-30-sata-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=62235
    Bu mu Yoksa
    http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/msi-990xa-gd55-990xa-gd55-am3+-amd-990x+sb950-ddr3-2133mhz(oc)-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=57114
    Bu mu hangisi yardimci olursaniz sevinirim Bu arada herkesin Ramazani Mubarek Olsun

alacağınız işlemciyi de yazsanız iyi olurdu.
    eğer crossfire yapmayı düşünüyorsanız 990xa ud3 alın derim veya msi 990xa gd55 alın.

• Fx6100 O.c dusunuyorum Crosfire yapmayacagim ama bir kac sene sonra sli yada crossfire yapabilirim

• Ben MSI anakart kullanıyorum ve çok memnunum hiçbir sorun çıkartmadı 1 senedir. Asus' ta iyidir birbirlerinden çok fazla farkı yok hangisini seçerseniz içiniz rahat olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dravencarnage

Ben MSI anakart kullanıyorum ve çok memnunum hiçbir sorun çıkartmadı 1 senedir. Asus' ta iyidir birbirlerinden çok fazla farkı yok hangisini seçerseniz içiniz rahat olsun..

Peki Msi katinizda Kasa usb 3.0 icin giris varmi bazi yerlerde okuduguma gore asusda yokmus eger varsada lutfen cevap verin simdiden tesekkurler.

• kasa usb 3.0 derken kasanın üzerinde ki usb 3.0 girişinin anakartla bağlantısını mı soruyorsunuz? eğer öyleyse benim msi anakartımda 2 adet usb 3.0 yuvası var. Kasamda da iki adet usb 3.0 girişi var ancak ben kasadan usb 3.0 kullanmak için ek bir usb kablosuyla kasanın arkasından anakarta takmak durumunda kaldım anakartla bağlantısı yoktu. Bilmem sorunuza yardımcı olabildim mi...
  • Evet Cok sagolunda hala hangisini alacagima karar veremedim yardimci olursaniz sevinirim

• quote:

Evet Cok sagolunda hala hangisini alacagima karar veremedim yardimci olursaniz sevinirim

msi gd 55

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk anakartım msi 770-c45 idi çok memnundum bu anakartım yine msi g46-970a yine memnunum
    gigabyte,asus,dfi gibi kartlarla çalışmışlığım da oldu ama bana göre msi...
  • Msı cf veya slı de ekran kartlarını 16x hızında çalıştırır msı afterburner ile kolayca oc yapabilirsin Ayrıca seninde ramazanın mubarek olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrossFıreX -- 19 Temmuz 2013; 1:15:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrossFıreX

Msı cf veya slı de ekran kartlarını 16x hızında çalıştırır msı afterburner ile kolayca oc yapabilirsin Ayrıca seninde ramazanın mubarek olsun
    bende msi g46-970a modeli var croosfire yapıldığında pci-e x8 hızında çalıştırıyor iyi araştırma yapalım...
  • bütçen yeterse msı 990fxa gd 55 al pcıe ler 16x hızında
  • quote:

Evet Cok sagolunda hala hangisini alacagima karar veremedim yardimci olursaniz sevinirim

6100 alma sakın.

6300 al. anakartta gd55 al
  • Saolun işlemciyi 6300 yaptim ama maalesef msi anakartini bulamadim bu yuzden m5a97 r2.0 alacagim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.