Bildirim
Anakart Tavsiyesi( AMD için)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İyidir acele etmezsen Ati G690 çipsetliler bir iki haftaya kadar gelir. 6150 den daha iyi grafik çekikirdeği var.
beklemeyecem diyorsan dediğin kart güzel. -
şu anda gigabyte GA-M55plus-s3g kullanıyorum. onboard ekran kartı oyunlarda bence oldukça iyi performans veriyo. ben memnunum tavsiye ederim -
NVIDIA® GeForce 6100 ile GeForce 6150 arasında bariz fark varmıdır -
6100 425 Mhz hızında, 6150 475 Mhz hızında çalışıyor. 50 Mhz'lik fark bariz değildir.quote:
Orjinalden alıntı: BlackDeath
NVIDIA® GeForce 6100 ile GeForce 6150 arasında bariz fark varmıdır -
Daha almadıysan m2npv-mx tavsiye ederim. Ben kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım. -
cok saol
anakartı aldım gerçekten güzel -
hayırlo olsun -
quote:
Orjinalden alıntı: dellino
İyidir acele etmezsen Ati G690 çipsetliler bir iki haftaya kadar gelir. 6150 den daha iyi grafik çekikirdeği var.
beklemeyecem diyorsan dediğin kart güzel.
Bu g690 çipset lilerde ki onboard vga nın özellikleri nedir??Geldi mi acaba?Üzerinden 1 ay geçmiş nerdeyse...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_MAD -- 21 Şubat 2007; 12:06:30 > -
28 Şubat'da duyurusu yapılda ama gelmesi Cebit Fuarı'nı bulacak galiba... :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X