Şimdi Ara

Anakart Tavsiyesi( AMD için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Am2 3000+ için vga lı onboard ses , glan,sata olan bi kart tavsiye edebilirmisiniz.

# ASUS M2NPV-MX (GeForce 6150, GLAN, SATA, RAID, VGA, AM2)
    nasıldır mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackDeath -- 31 Ocak 2007; 16:59:48 >

• İyidir acele etmezsen Ati G690 çipsetliler bir iki haftaya kadar gelir. 6150 den daha iyi grafik çekikirdeği var.
    beklemeyecem diyorsan dediğin kart güzel.
  • şu anda gigabyte GA-M55plus-s3g kullanıyorum. onboard ekran kartı oyunlarda bence oldukça iyi performans veriyo. ben memnunum tavsiye ederim
  • NVIDIA® GeForce 6100 ile GeForce 6150 arasında bariz fark varmıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackDeath

NVIDIA® GeForce 6100 ile GeForce 6150 arasında bariz fark varmıdır
    6100 425 Mhz hızında, 6150 475 Mhz hızında çalışıyor. 50 Mhz'lik fark bariz değildir.
  • Daha almadıysan m2npv-mx tavsiye ederim. Ben kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım.
  • cok saol
    anakartı aldım gerçekten güzel
  • hayırlo olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: dellino

İyidir acele etmezsen Ati G690 çipsetliler bir iki haftaya kadar gelir. 6150 den daha iyi grafik çekikirdeği var.
    beklemeyecem diyorsan dediğin kart güzel.

Bu g690 çipset lilerde ki onboard vga nın özellikleri nedir??Geldi mi acaba?Üzerinden 1 ay geçmiş nerdeyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_MAD -- 21 Şubat 2007; 12:06:30 >
  • 28 Şubat'da duyurusu yapılda ama gelmesi Cebit Fuarı'nı bulacak galiba... :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.