Şimdi Ara

Anakart üreticileri arasındaki gerilim artıyor; İşte MSI'ın Big Bang XPower II modeli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
7.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aprowler

hadi anakartı aldık da o ram slotları hangi parayla dolacak

Neyin peşindesin sen

O anakartı alınca gerekirse evdeki eşyaları satıp doldurursun sen emin ol bak
  • Bilen biri varsa açıklama yapabilirmi ?

o 7x pci slotunu neyle doldurmamız lazım :D

6990 dan 2 tane yapabilioz maximum cf
    6870'ten 4 tane

aynı şekilde gtx 590 tan 2 tane
    gtx 580 den 4 tane

diğer 3 üne ne koycaz ? o.O
  • quote:

Orijinalden alıntı: IceRulez

Bilen biri varsa açıklama yapabilirmi ?o 7x pci slotunu neyle doldurmamız lazım :D6990 dan 2 tane yapabilioz maximum cf6870ten 4 tane aynı şekilde gtx 590 tan 2 tanegtx 580 den 4 tanediğer 3 üne ne koycaz ? o.O

4xhd6970 grafik için

3xgtx580 physx için

veya:

işlemci soketinin üzerine kurucaksın makinalı tüfeğini bf3 ü gerçekçi oynayacaksın :D
  • nedir bu silah, mühimmat takıntısı yahu? kasanın içinde duruyor işte sanki elimize alıp poz veriyoruz anakartla
  • 1 ay sonra tozdan o military class bile gözükmez :D:D:D
  • Güzel olmuş ama bana asus rampage x79 daha iyi gibi geldi.Zaten 3 tane gtx580 direct cu2 taksan bütün slotlar kapanır soğutma sisteminden dolayı
  • hadi diyelim bunu aldık 64gb ddr3 ramde çaktık.bir şekilde en iyi ekran kartından 7 tanede sığdırdık bu bizi nekadar götürürki 1 yılmı?.sonra yeni şarşör peşinde koşmaya başla.fazla kasmaya gerek yok.bunlar beni bozar sizi bilmem.
  • 7 Tane PCI-E bende gereksiz fazla demiştim hala gereksiz fazla olduğunu düşünüyorum en üstdeki slotu x1 yapabilirlerdi alan kişi muhtemelen üzerindeki onboard Supreme FX X-FI ı kullanmak istemeyebilir bu bir tercihtir sonuçta onun altına 4 adet PCI-E 3.0 yuvası Quad CFX veya SLI yapacak kişi muhtemelen cift gpu lu kart alıcaktır haliyle en fazla2 slotu kullanır sıvı soğutma çözümü kullansa onun altında kalan diğer 2 PCI-E 3.0 yuvasınada 2 tane şöyle hayvani SSD ler taksa ve biz ancak bunları hayal edebilsek sonuç ne olur zenginin malı züğürdün çenesini yorar olur. Belki bu gece rüyamda görürüm ne dersiniz :D

Şaka bi yana MSI yeni amiral gemisi için biraz daha güzel tasarım yapabilirdi desemde bide işin şu boyutu var koskoca MSI firması muhakkak en ince ayrıntısına kadar düşünmüştür böyle olması gerekiyordur ve böyle olmuştur. Haber için Teşekkürler.

• 2 adet 8 pin cpu güç girişi var ilk defa böyle birşey gördüm
  • onceki big bang gozunden kacmis o zaman birde pci exp slotlari uzerinde var guc girisi

chris hocam direk rakordan bagliyip kullanabilirsiniz o arayi
  • işlemci enteresan bir yerde duruyor 64gb ram abartı olmuş
  • Gigabyte Tozunu Attırır Yakındır :)
  • süper anakart ama 1000euro falan olur geçiniz ben 1 anakarta 300tl den fazlasını asla vermem
    insan dünyanın en zengini bile olsa o insanda bir prensip olacak
  • pci-e slotlarının orada 6 pin güç girişi ne işe yarıyor?
  • tasarım olarak gerçekten harika bir iş çıkarmışlar, ama o soğutucuyu görünce, pci ex kısımlarıda uçak şeklinde kanatlı ve kıvrımlı olamazmı demedim değil yani,çevre birimlerinede kasa içiersinde kalan kısmına güzel bir renklendirme ve tasarım yapabilirlermiş.

performans olarakta "ÇOK" iddalı olacağından eminim,işlemci ram yakınlığı özel olarak düşünüldüğünü sanıyorum.Ramler artık düşük voltajlarda çalışıyor ısınma gibi bir problemi olmayacaktır ayrıca.Tam anlamıyla hayalleri süsleyen bir anakart olmuş.PCI EX 3.0 üzerindeki 7 adet sli diziliminin performansını tatmak gerek :)
  • iyi bakalım güzel anakartmış ama bununla sistem kursan iyi bir power lazım en az 2000W'lık ya da evde su borularına HES kurarız napalım :D
  • bazı arkadaşlar saçma yorumlarda bulunmuş

7 tane slota gerek yok demişler

bir kere bu parası olanlar için yapılmış bir anakart, yani muhtemel bu anakartı satın alan kişi:

2 tane 590 yada 6990 takacak ki 4 slot yer kapladı bile, pci ssd takacak bir slot daha, geri kalanını birden fazla ses kartı takabilir (ki ben yapıyorum) mesela oyun için özel ses kartını kullanır, müzik dinleyeceği zaman diğer ses kartını kullanır

yada birden fazla ssd takar
  • Bu kadar mı kıtsın MSI şarjör olayını Gigabyte yaptı hiç bişiy bulamadın başka.
  • msi mı bir daha asla
  • Msi'da görüntü var, destek var, stabilite var, kısacası var oğlu var ama "nişanlaması" kötü olduğundan hedefi bir türlü 12'den vuramıyor, ya da vurdurmuyorlar veyahut vurmak istemiyor.

Ürettiği ürünler sorun çıkarmadan yıllarca kullanılabiliyor fakat hiçbir zaman gigabyte, asus gibi üreticilerin önüne geçemedi-geçmedi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.