Şimdi Ara

Anakart üreticileri arasındaki gerilim artıyor; İşte MSI'ın Big Bang XPower II modeli (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
7.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1980'lerden kalma 286 - 386 anakartlara benziyor. Sanki şehrin üstüne bombalar yağmış, dumana ve siyaha boyanmış. Arada patlamamış top mermileri falan var.

1- Bu karta verilecek para tamamen ego ile veya en iyisi olsun diyen ve sistem kurmaktan anlamamakla ilgilidir.
    2- Kadınlar %90 kendileri için süslenirler veya birbirlerine... Bu kart da ayn ımantığa sahip ve bizim için çıkmamış.
    3- Mermi, mitralyöz gibi objeler hiç yakışmamış.
    4- Bu kart şu durumlar için zaruri bir ihtiyaçtır veya tek çözümdür diyebileniniz varsa lütfen beni aydınlatsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerginix

1980'lerden kalma 286 - 386 anakartlara benziyor. Sanki şehrin üstüne bombalar yağmış, dumana ve siyaha boyanmış. Arada patlamamış top mermileri falan var.

1- Bu karta verilecek para tamamen ego ile veya en iyisi olsun diyen ve sistem kurmaktan anlamamakla ilgilidir.
    2- Kadınlar %90 kendileri için süslenirler veya birbirlerine... Bu kart da ayn ımantığa sahip ve bizim için çıkmamış.
    3- Mermi, mitralyöz gibi objeler hiç yakışmamış.
    4- Bu kart şu durumlar için zaruri bir ihtiyaçtır veya tek çözümdür diyebileniniz varsa lütfen beni aydınlatsın.

+ekleme
    1. yedi (7) ADET pci3 ekran kartı yuvasına ne gerek var ? 2 tane kime yetmiyor
    2.1500TL civarı bir para veririm diyen varmı bu karta
    3.bu kadar ısraf olmaz bu kartı yapanları ve alanları tekme tokat döveceksin arkadaş

• Şarjör mükemmel duruyor, param olsa alırım çerçeveletir duvara asarım bu anakarttan bi tane.
  • msiyine fantezi yapmış mermi soğutucular yok süngü tipli ramslotları vb.ciddi kurumsal bir firmaya render v.b.
    pc si toplamaa kalksam it sormlusu anakart görse dalga geçer... asus ve giga yı bu açıdan takdir ediyrum hayal dünyasında dolaşmıyorlar

şuda var pasif soğutma teknolojisi açısından her zaman yaprak ve radıator peteği modeli genelde en verimli

olanlardır bunuda en iyi kullananlar dfi-asus-ve giga dır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 12 Kasım 2011; 11:21:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: posıtıve

msiyine fantezi yapmış mermi soğutucular yok süngü tipli ramslotları vb.ciddi kurumsal bir firmaya render v.b.
    pc si toplamaa kalksam it sormlusu anakart görse dalga geçer... asus ve giga yı bu açıdan takdir ediyrum hayal dünyasında dolaşmıyorlar

şuda var pasif soğutma teknolojisi açısından her zaman yaprak ve radıator peteği modeli genelde en verimli

olanlardır bunuda en iyi kullananlar dfi-asus-ve giga dır

Anakart üreticileri arasındaki gerilim artıyor; İşte MSI'ın Big Bang XPower II modeli

bunlar ne ?

• Hocam dikkatinizi çekerim kartları derken isim belirtmemişim sadece kartları yazıyor ve bir üstümde ki mesajda gtx 590'ın su soğutmalı modelininin bahsi geçiyor,kastettiğim kart odur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devrimdoga

Hocam dikkatinizi çekerim kartları derken isim belirtmemişim sadece kartları yazıyor ve bir üstümde ki mesajda gtx 590'ın su soğutmalı modelininin bahsi geçiyor,kastettiğim kart odur.

!!??

Yorumsuz!
  • çok güzel bi anakart 64 Gb ram düşünemiyorum :D incelemede çok güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: orçotüsi5

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

Mükemmel ötesi gerçekten ancak İntel tabanlı olması beni üzdü AMD Tabanlı olsaydı gerçekten peşine düşülecek bir anakart

Fan boy değilim hiçbir markanında olmadım ama,hocam amd nin işlemcileri o kartları kaldıracak kadar güçlü değil.

!!??

yazınızı okuduğum zaman aklımda şiddetli fren yaparak kaza yapan araba sesi ve ardından kadın çığlığı yankılandı

bende hep soruyordum kendime; acaba bu intelciler amd hakkında daha ne yumurtlayacak diye!

demek gelişmiş anakartı bile kaldırmayacak kadar kötü işlemci!

bunuda gördük

demekki neymiş insanoğlunun hayalgücünü hafife almayacakmışız

son olarak:

eğer dediğiniz gibi intelci değilseniz, o zaman size intelcilerin palavralarına bu kadar kanmayın derim! ;)

oncelikle bir msi kullanicisi ve fani olarak sakiz cikarsa alirim haa sunuda belirteyim fanim ama elestiren fanlardan devamli yaptigi her seye sak sak yapanlardan yada devamli elestirenlerden deil.neyse gelelim bing bang e tamamen gereksiz sadece goruntusu olan bir ana kart olmus bir cok hemde bir cok eksigi var tek tek saymayacagim arakdaslar yukarida bir cogunu yazilarda belirtmisler zaten.gelelim su islemci meselesine hayal meyal hatirliyorum sene yaa 1993-94 turkiyeye ilk defa bilgisayarin gelecegi ve bununda pentium mmx olacagi aciklandi o zamanlar turkiyede dev gibi kasalari olan ibm ler vardi ki onlarda bilgisayar deildi zaten sadece basit verileri depolayan cd rom suz disket suruculeri olan vs vs kostur kostur babamin yanina gittim 14 yasinda falanim o zamanlar yalvar yakar babami ikna ettim.100 tane gelecekti turkiye ye neyse fazla uzatmayayim 1 tane aldik zaten ilk ve son intel kullanmam oldu.cunku bir cok sorunu barindiriyordu bir kac sene mecburiyetten kullandim cunku alternatifiniz yok mecbursunuz tek o vardi o zamanlar.kullandigim sure boyunca tam 11 defa servise gitti 30 un ustunde format atildi sonunda tanri dualarimi kabul etti ve amd yi gonderdi ilk amd em athlon oldu tam 5 senede sadece 2 defa format attim 5 sene sonra bile guncel oyunlari oynadim ki bunda ekran kartininda etkisi var ti4800 ekran kartim vardi o zaman burdan nereye gelecegim asla intel islemciler kotu demiyorum ama 1- gereksiz pahali 2-yukarida bir arkadasin da dedigi gibi eger video kod cozmek ve rander icin aliyorsaniz veya 3d cizim grafik vs intel derim ve kullanirim ama oyun icinse asla ama asla almam.neden cunku ayni fps yi ve performansi daha uygun fiyata almak varken intel in para tuzagina dusmem bunu soyle aciklayayim arkadasimda intel i7 2600 k islemci var bende de 1100T ekran kartlarimiz ayni msi 6850 ramlerimizde ayni BF3 te o da 1080p cozunurlukte full ayarlarda ayni fps yi aliyo bende o da akici oynuyo bende oda 45-65 arasi aliyo bende. benim burda kizdigim nokta bu intel kullananlarin bir cogu cidden pc donanim bilgisi eksikligi var.simdi ayni fps yi aliyorsam neden gidip 800 milyon vereyim bir islemciye 450 lira vermek varken ayrica ekran karti islemciye asla yuk bindirmez bir birinden bagimsiz calisan iki bilesendir 3-dayaniklilik olarak intel islemciler zayif ve sorunlu 4-zirt pirt cekirdek deistiren bir firma daha sayabilecegim 15 tane madde var bu kadari yeterli amd ye dua edelim ki bizlere makul fiyatlarda ve en iyi performansi sundugu icin ve arkadasinda dedigi gibi intel islemcileri bu kadar ucuza aliyorsaniz amd nin sayesinde.ilk aldigim o mmx babamin maasinin tam 3 katiydi. bu arada amd son zamanlarda inteli kendine rakip gormeye basladi bunu yaparsa kaybeder fx islemciler bunun en guzel ornegi amd ilk ciktigi zamanlarda ki gibi kendisi olmaya devam ederse 3-5 sene sonra piyasinin yuzde ellisini dahi alabilr ama fx islemciler gibi sirf intel islemcilere rakip olabilmek adina sacmalarlarsa kaybederler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

Mükemmel ötesi gerçekten ancak İntel tabanlı olması beni üzdü AMD Tabanlı olsaydı gerçekten peşine düşülecek bir anakart

Fan boy değilim hiçbir markanında olmadım ama,hocam amd nin işlemcileri o kartları kaldıracak kadar güçlü değil.

!!??

yazınızı okuduğum zaman aklımda şiddetli fren yaparak kaza yapan araba sesi ve ardından kadın çığlığı yankılandı

bende hep soruyordum kendime; acaba bu intelciler amd hakkında daha ne yumurtlayacak diye!

demek gelişmiş anakartı bile kaldırmayacak kadar kötü işlemci!

bunuda gördük

demekki neymiş insanoğlunun hayalgücünü hafife almayacakmışız

son olarak:

eğer dediğiniz gibi intelci değilseniz, o zaman size intelcilerin palavralarına bu kadar kanmayın derim! ;)

Ekran kartlarını kastetmiştim hocam

hııııı!!

o zaman çok fark etti!?

dediğiniz işlemci için mantıksız ama ekran kartı için mantıklı yani!?

Hocam şöyle düşünün;2 adet gtx 590 yada 3 adet gtx 580'i amd 1090t mi daha iyi kaldırır yoksa i7 2600k yada i7 995x mi ? Bir de bu tarafından bak.

!!??

dostum ikidir farklıymış gibi yazıyorsun ama aynı şeyi yazıyorsunuz

önce bilgisayarı bir öğrenip öyle bir bu konularda yazsanız daha iyi edersiniz

çünkü bahsettiğiniz donanım kendi işlemcisi olan bir donanım

harddisk gibi işlemciye yük olan bir donanım değil (ki çift işlemcili olan hardiskler bile var)

bırak intel amd`yi, via nano işlemci hatta ilk versiyon intel atom işlemci bile olsa bu konuda bir sorun yaşamaz

siz ilk önce amd hakkında ileri geri yazacağınıza amd işlemci kullanın ne olduğunu öğrenin ondan sonra buraya gelir yazarsınız

ben chrome tarayıcıda yamulup kalan intel işlemcide gördüm [(intel d çift çekirdek 3 ghz) (ki ev bilgisayarı) ayrıca core 7`yide kullanıp ne olduğunu gördük]

internet kafelerde intel işlemcilerinki hergün formatlandığı yada sistem bakımı yapıldığı halde, amd işlemcili olanın senelerdir hiç formatlanmadan kullanıldığı (üstelik windows xp) ve son derece kalabalık internet kafede kullanılmasına rağmen (bu internet kafede 150 bilgisayar var hepside amd) vede acınası bir sistemle kullanıldığı halde canavar gibi çalışıp, 3 ghzlik intel işlemcinin performansını geçen amd işlemcide gördüm (amd athlon 64 2.0 ghz casper bilgisayar)

youtube`ta bir araştır orada yığınla video var bak bakayım amd çift 590 ekran kartını kaldırıyormuymuş kaldırmıyormuymuş

öyle sizin gibi kafadan atmasyon senaryolarla başka markaları bilip bilmeden çamur atmaya çalışmıyoruz

siz intelcilerin hep yaptığı bu, böyle aslı astarı olmayan çamur at izi kalsın yazıları yazıyorsunuz [(malesef bilgisayarı bilmeyenler bu iftiralara kanıyor) zaten amaçta bu]

bizler öyle olmadığını açıklama çalıştığımızda ise, bu sefer bizlere amd fanlığı yapmayın diyerekten susturmaya çalışarak planlı projeli taciz taktiklerinizi yürütüyorsunuz

peki bu ne için?

zaten piyasanın %80`nine sahip olan intel daha çok satsın diye

bugün amd sayesinde; normalde 1200 dolara satılan core 7 işlemciyi şimdi 2700k`yı 300 dolara satın alabiliyorsunuz dile kolay 4`te biri fiyata

sizede faydası var işte, ne istiyorsunuz bu amd`den?

sırf millet markaya bakarak anakartta asus`u seçtiğinden dolayı abit iflas etti (bilgisayar donanımından gerçekten iyi anlayanlar abit firmasının nasıl büyük bir kayıp olduğunu bilir)
    ,
    bana hiç boşuna ben intel fan değilim diye yazmayın, size intelcilere bu kadar kanma diyorum, siz hala amd hakkında saçma sapan kesin hüküm veren yazı yazmakta ısrar ediyorsunuz

amd sayesinde 4`te bir fiyatına satın alabildiğiniz intelinizle size iyi şanslar diliyorum

saygılarımla

Abit anakart kulandım gercekten sonrsuz ve cok güzel bir kartı ama artık yok ve büyük kayıp sana katılıyorum , AMD candır kandır tek noksanı bence anakart firmaları yüzünden güzel anakartlar bulamıyorum bu kartın amd versiyonunu üretmek cok mu zor anlamıyorum

• alem yapar biz topa tutarız yok şöyle olsun yok böyle
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.